Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-ben

Sarka Kata Tápai Szabina Kate Hudson Khloe Kardashian test Heidi Klum Emily Ratajkowski alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. 

Emily Ratajkowski

A Holtodiglan színésznőjével idén hatalmasat fordult a világ, ő pedig szerencsére nem fosztja meg rajongóit attól, hogy minduntalan az orruk alá dörgölje darázsderekát, vékony combjait és méretes kebleit. Irigyek vagyunk rá, de nagyon!

Forrás: Instagram/emrata

Forrás: Instagram/emrata

Kate Hudson

A kétgyermekes anyuka vitathatatlanul csúcsformában van. 36 éves, szingli, és dögösebb, mint valaha. Ezt ő is jól tudja, így idén sem fukarkodott, ha szexi fotókról volt szó. Kate azt is lelkesen megmutatja, hogyan edz, és mindenkit arra buzdít, sportoljon, amennyit csak lehet! Ja, a színésznő a twerkelésben is világbajnok!

Forrás: Instagram/katehudson

Forrás: Instagram/katehudson

Khloe Kardashian

Mondhatnánk úgy is, hogy 2015 a méretes popsik éve Hollywoodban. A Kardashian lány imád edzeni, súlyzózik, pilatesezik, és szigorúan mindennap lemegy az edzőterembe, emellett a cukorfogyasztást is igyekszik minimalizálni. Az eredmény magáért beszél.

Forrás: Instagram/khloekardashian

Forrás: Instagram/khloekardashian

Misty Copeland

Ő az USA egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb balerinája, a Time magazin pedig idén beválasztotta a világ 100 legbefolyásosabb embere közé. Ez nem is csoda, Misty ugyanis megmutatta, hogy bármit elérhet az ember, csak akarni kell.

Forrás: Instagram/mistyonpointe

Forrás: Instagram/mistyonpointe

Heidi Klum

42 éves, 4 gyermek anyja, és nem csak a szemtelenül fiatal szeretőknek köszönheti mesés alakját. Heidi imád futni, a nyújtást sem hanyagolja el, és rendszeresen trambulinra pattan. Ha pedig étkezés, akkor a friss zöldségekre, gyümölcsökre és a sovány húsokra esküszik, a teste pedig tényleg olyan, mint egy 22 évesé...

Forrás: Instagram/heidiklum

Forrás: Instagram/heidiklum

Sarka Kata

Tavaly is ott volt a listánkon, és nem véletlenül került fel az ideire sem. Kata 2015 tavaszán nagy dologra vállalkozott: elindult élete első fitneszversenyén, ahol 3. helyen végzett. A kitartó munka, a rengeteg edzés és a diéta meghozta a várva várt eredményt: a Life.hu sztárszerzője eszméletlen formában van már hónapok óta!

Forrás: Instagram/katasarka

Forrás: Instagram/katasarka

Dér Heni

A Megasztár egykori felfedezettje néha megkapja, hogy túl szálkás a teste, mi azonban irigyeljük Heni kitartását, kőkemény akaraterejét és persze nőies, mégis nagyon izmos testét. Itt el is árulta, mi a titka!

Forrás: TV2, Facebook/Dér Heni

Forrás: Facebook/Dér Heni

Kiss Virág

A Life.hu sorozatában jó ideje olvashatsz magyar fitneszmodellek edzéséről és étkezéséről. Kiss Virág politológusként végzett, negyedéves joghallgató, a teste pedig kifogástalan. A fitneszmodell sikert sikerre halmoz, ITT pedig azt is elárulta, hogyan edz és étkezik a tökéletes alak elérése érdekében.

Fotó: Kulcsár Dávid

Fotó: Kulcsár Dávid

Tápai Szabina

A sportolónő 20 kilót hízott a terhessége alatt, ma azonban ennek már nyoma sincs. Szabina kiiktatta az életéből a fehér lisztet, a cukrot, és jó ideje az edzés is része a mindennapjainak. Ő aztán egy igazi, fitt anyuka, efelől semmi kétség!

Forrás: BioTechUSA

Fotó: Puha Liza

Hosszú Katinka

Katinkát nem kell bemutatni: az úszónő eszméletlen formában van, gőzerővel készül a jövő évi olimpiára. Nagyon büszkék vagyunk rá, mert amellett, hogy hihetetlen az izomzata, a nőiességét is megtartotta - ezt pedig pár hete a nyuszis magazin oldalain be is bizonyította!

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Kinek van a legjobb alakja?

Mi a tökéletes combok titka? Potornai Petra fitneszmodell elárulja!http://www.life.hu/ez-zsir/20151125-potornai-petra-fitneszmodell-edzesrol-es-etkezesrol-meselt.htmlMég csak 23 éves, de már számtalan jelentős sikert tudhat maga mögött a csinos Potornai Petra. Edzésről, étkezésről és motivációról faggattuk a magyar fitneszmodellt.Ez Zsír!--Étkezés, sport és sok kitartás - Fogyókúratippek magyar sztároktólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151123-igy-fogytak-le-a-magyar-sztarok-molnar-aniko-schobert-norbi.htmlOdafigyelni a helyes életmódra, a megfelelő mennyiségű sportra mindig nehéz, akár híres az ember, akár nem. Ismert magyar embereket faggattunk arról, nekik hogy sikerült megszabadulniuk jelentős súlyfeleslegüktől, és mi motiválta őket a legnehezebb percekben. Érdemes tanulni tőlük! Ez Zsír!--A jófajta gabona csodákat tesz a testtel - ne hagyd ki az étrendedből!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-gabonafogyasztas-mit-es-mennyit-erdemes-enni.htmlA gabonafogyasztás mennyiségéről megoszlanak a vélemények, az azonban biztos, hogy a megfelelően kiválasztott gabona nélkülözhetetlen eleme a mindennapi táplálkozásunknak. No de mit és mennyit fogyasszunk belőle? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--10 „szuperétel", amivel feldobhatod az étrendedethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151113-tiz-szuperetel-amivel-feldobhatjuk-etrendunket.htmlTe hiszel a szuperételekben? Manapság egyre nagyobb divat néhány dolgot szuperélelmiszernek kikiáltani, ám azt nem árt tudni, hogy ezek nem fognak csodát tenni. Fogyaszd őket bátran, de figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra - íme a most legdivatosabb 10 szuperétel. Ez Zsír!--Tanuld meg irányítani a figyelmedet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-jogaiskola-a-jogaklikkel-iranyitsd-a-figyelmed-es-megkapod-a-valaszt-a-legnagyobb-kerdesre.htmlA jógagyakorlás egyik jótékony hatása, hogy megtanít irányítani a figyelmedet. Amíg sikerül figyelő pozícióba helyezkedned, addig maximálisan jelen vagy. Ha figyeled a tested, nem lehetsz azonos a testeddel. Ha figyeled a lélegzeted, nem lehetsz azonos a lélegzeteddel. Ha figyeled az elmédben zajló folyamatokat, akkor nem lehetsz azonos az elméddel. Akkor ki vagy valójában?Ez Zsír!ThinkstockKate Winslet gyűlöli a fura, betarthatatlan diétákathttp://www.life.hu/ez-zsir/20151115-kate-winslet-a-titanic-es-a-holiday-sztarja-gyuloli-a-fura-betarthatatlan-dietakat.htmlSosem tartozott a csontsovány sztárok közé, de mi így is imádjuk: Kate Winslet jobban néz ki, mint valaha, de ezért bizony neki is tennie kell. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.