Ryan Clarke lefogyott, miután orvosa megfenyegette: "30 éves korára meg fog halni"

halál Ryan Clarke fogyás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves férfi komoly túlsúllyal rendelkezett, ám eldöntötte, ideje változtatni, miután orvosa alaposan ráijesztett.

A kétgyermekes apuka jó néhány kiló plusszal élte az életét, de rá kellett jönnie, hogy nem folytathatja így tovább, ha életben akar maradni. Orvosa 10 hónappal ezelőtt figyelmeztette a 24 éves férfit, hogy változtatnia kell életmódján, különben 30 éves korára meg fog halni.

A fogyás előtt így nézett ki Ryan Forrás: Facebook/Journey to being fit & reaching your life goals

Ryan 173 kilót nyomott, amikor megkapta doktorától a figyelmeztetést. A túlsúlya miatt egy sor egészségügyi problémával küzdött, de ennek ellenére nem foglalkoztatta őt különösebben a fogyás gondolata. Ám, amikor kiderült, hogy úton van a második gyereke eldöntötte, elérkezett az idő a változtatásra. “Ha nem éli meg a 30 évet, akkor a gyerekeink nem is fognak rá emlékezni. Egyik reggel felébredt és csak annyit mondott: “Ebből elég”. - mesélte Ryan felesége a Buzzfeednek.

Ma már a feleségével együtt beleférnek Ryan egykori nadrágjába Forrás: Facebook/Journey to being fit & reaching your life goals

A férfi 10 hónap alatt több mint 80 kilótól szabadult meg, de egyáltalán nem volt könnyű ilyen radikálisan megváltoztatni az életmódját. A felesége elárulta, hogy kezdetben sokszor kellett unszolni, de a sok munkának meglátszik az eredménye. Nemcsak lefogyott, de boldogabb, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.