Vajna Timi úgy jetskizik, mintha nem lenne holnap

Vajna Timi Andy Vajna Vajna Tímea jet ski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andi Vajna neje épp Ibizán rázza a rongyot, ott, ahol egyébként a szépséges Mihalik Enikő is vakációzik.

Timi úgy döntött, elege van a jachton szexizésből, sportolni kezd és jet skit bérel. És mint azt az alábbi videó is mutatja, igencsak jól megy neki:

#jetski #oneside #ibiza ⚓️ #jetskilife

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Ó, az a test! Vajna Timi bikinialakjától megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-vajna-timi-bikinialakjatol-megolvadt-a-monitorunk.htmlVajna Timi legutóbb még Ibizán pihent, alig néhány nappal később pedig 3 kilométerrel arrébb Formenterán, természetesen már egy másik fürdőruhánan találtuk meg. Ez Zsír!OrigoVajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-vajna-timea-bikinis-fotojaval-kivanunk-szep-napot.htmlÉrdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. Ez Zsír!OrigoRubint Réka, Vajna Timi, Sarka Kata – A legdögösebb magyar bikinitestekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160802-bodi-sylvi-sarka-kata-vajna-timi-a-legdogosebb-magyar-bikinitestek.htmlMég javában tombol a nyár, előttünk van még egy egész hónap, így biztosan találkozunk még a közösségi médiában bikinis fotókkal. Szerencsére ezekből eddig sem volt hiány, így most meg is tudjuk mutatni a legdögösebb bikinitesttel megáldott magyar celebeket. Ez Zsír!OrigoVajna Timi megtiltotta férjének a nassolást! Andy fogyott is 10 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-vajna-timi-megtiltotta-ferjenek-a-nassolast-andy-vajna-fogyott-is-10-kilot.htmlÉdességek nélkül kell élnie az életét Andy Vajnának, csinos felesége ugyanis letiltotta őt bizonyos ételekről. Az eredmény magáért beszél, 10 kilóval lett könnyebb Andy. Ez Zsír!OrigoVajna Timi: "Kislány koromban elöl deszka, hátul lécnek csúfoltak”http://www.life.hu/ez-zsir/20160509-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-jogaorara-vittuk-es-megtudtuk-kislanykoraban-elol-deszka-hatul.htmlAndy Vajna gyönyörű feleségével egy hangulatos jógaórán nyújtottunk, lazítottunk, és beszélgettünk arról is, hogyan kezeli a negatív megnyilvánulásokat. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoHű, de kerek Vajna Timi popsijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151031-vajna-timi-kerek-feneke-trxezes-kozben.htmlNem a szél fújta össze Vajna Timi idomait. Andy Vajna szépséges felesége megdolgozik a kerek popsiért. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.