Bangó Margit drasztikusan lefogyott

Forrás: TV2 -
betegség fogyás Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megijedtek Bangó Margit drasztikus fogyását látva. Azt hitték, egy komoly betegség van a súlyvesztés hátterében. Mindenki megnyugodhat, mert a művésznő jó egészségnek örvend, nem egy kór miatt adott le több mint 10 kilót.

Unokája után Bangó Margit is rengeteget fogyott az elmúlt időben. Tina egy gyomorszűkítő műtétnek köszönheti, hogy sikerült megszabadulnia súlyfeleslegének nagy részétől, most pedig Bangó Margit árult el, mi áll az ő fogyásának hátterében.

Forrás: TV2

Azért állt a nyilvánosság elé, mert rengetegen megijedtek, hogy valamilyen betegség miatt lett vékonyabb a művésznő, de erről szerencsére nincs szó. A reggeli Mokkában árulta el Bangó Margit, hogy hogyan olvasztotta le magáról a kilókat.

"Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy hála a Mindenhatónak, semmi bajom. Tökéletesen jól vagyok"

– kezdte a művésznő. Hozzátette, hogy unokája hatására fogyott, hiszen meg akarta mutatni Tinának, hogy műtét nélkül is le lehet adni a kilókat, így elkezdett másként főzni. A szénhidrátot kiiktatta az életéből, és most, hogy ledobott magáról 12 kilót, nagyon jól érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.