167 kilót fogytak egy év alatt a túlsúlyos nővérek

Forrás: Facebook/Anastasia Chiarello -
fogyás túlsúly testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész életükben a túlsúllyal küzdöttek, mégsem tudták leadni a felesleget. Az életük is veszélybe került a pluszkilóktól, ezért Annabelle és Anastasia Chiarello drasztikus lépésre szánták el magukat: kés alá feküdtek. Ennek hála egy év alatt 167 kilótól szabadultak meg.

Már gyerekkorukban is túlsúlyosnak számított Annabelle és Anastasia Chiarello, de az egész családjuk nagyobb darab volt az átlagnál, ezért nem látták problémának a felesleget, ami rájuk rakódott. Babaként sem voltak picik, és az ételek elég fontos szerepet játszottak az életükben mindig is. Annabelle és Anastasia Chiarello általában hatalmas adag tésztát, kenyeret és csokoládét ettek, a súlyuk így folyamatosan gyarapodott.

Anastasia és Annabelle Chiarello családjukkal Forrás: Facebook/Anastasia Chiarello

Annabelle 13 évesen már 248 kilót nyomott, és egészen addig, míg az orvosa nem figyelmeztette, nem tudta, milyen rossz a helyzete. „Csak akkor jöttem rá, hogy milyen rossz a helyzet, amikor

az orvosom közölte, meg fogok halni, ha nem fogyok”

– mondta a túlsúlyos lány, akinek a szülei válása sem segített a helyzetén. „Amikor a szüleink szétmentek, Anastasia és én még inkább az evésbe menekültünk” – árulta el a lány. Hozzátette, egy esélye maradt a lefogyásra, mégpedig a gyomorszűkítő műtét, ő azonban félt a beavatkozástól.

Annabelle Chiarello Forrás: Facebook/Annabelle Chiarello

„Kirázott a hideg attól a gondolattól, hogy elaltatnak,

és a sebész felvág. Féltem, hogy milyen lesz az életem utána” – mondta Annabelle. Ekkor jött a testvére, aki úgy döntött, vele együtt vállalja a műtétet. Anastasia is küzdött a túlsúllyal ugyanis, de nem volt rajta annyi felesleg, mint Annabelle-en. Mindketten átestek az operáción, és a két kórosan elhízott nővérnek egy év alatt összesen 167 kilótól sikerült megszabadulnia. Annabelle eddig 90 kilót adott le, míg testvére 77-et. Elmondásuk szerint sokkal könnyebb betartani a diétát úgy, hogy együtt csinálják végig, és mindenben tudják támogatni egymást.

Anastasia Chiarello Forrás: Facebook/Anastasia Chiarello
Az ősz legmenőbb sütije sütőtökkel készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-sutotokos-receptek-egeszsegesek-es-finomak.htmlAmellett, hogy magában is öröm fogyasztani, a sütőtökből szuper és nem utolsósorban igencsak egészséges süteményeket lehet készíteni. Mutatjuk is a kedvencünket! Ez Zsír!--Hazament a versenyről a túl kövérnek tartott Miss Izlandhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161028-miss-izlandot-tul-kovernek-tartottak-a-szepsegversenyen-hazament.htmlA nemzetközi szépségverseny szervezői túlságosan kövérnek találták a 2015-ös Miss Izlandot, megpróbálták rávenni arra, hogy szinte semmit ne egyen. Arna Ýr Jónsdóttir pedig úgy döntött, hogy szépen hazamegy inkább. Ez Zsír!Origo5 tipp, hogy rávedd a gyereket az egészséges étkezésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-igy-vedd-ra-a-gyerekedet-az-egeszseges-etkezesre.htmlA gyerekek még nem tudnak mérlegelni, ők csak azt csinálják, amit a szülőktől látnak, illetve ami felkelti a figyelmüket. Ez Zsír!--Ganxsta Zolee kemény időszakon van túlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-ganxsta-zolee-dolgozik-edz-es-gyereket-nevel-kijott-a-lelki-valsagbol.htmlGanxsta Zolee közösségi oldalát a közelmúltban elárasztották a sötét gondolatok. Posztjaiban elveszett boldogságáról és az ezzel járó kétségbeeséséről vallot a rapper, akit rajongói és családja is borzasztóan féltettek. Azóta már túl van a nehezén, fittebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Ez Zsír!OrigoZsírégetés egyszerűen! Így fűszerezd az ételeidet, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161025-igy-fuszerezd-az-eteleidet-ha-zsirt-szeretnel-egetni.htmlSokszor egy-két apró trükk is elég ahhoz, hogy megtartsd a jó formádat, vagy éppen könnyebben lefogyjál. Például az sem utolsó szempont, hogy milyen fűszerekkel ízesíted az ételeidet, sőt, egy-egy jól megválasztott fűszer szuper zsírégető lehet! Ez Zsír!--A mogyoróvaj függő édesanya 90 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-megszabadult-a-mogyorovajtol-es-egyben-90-kilotol-egy-no.htmlAmy Leroy elbúcsúzott a mogyoróvajtól, és ezzel együtt 90 kg-tól is. Nem volt könnyű, hisz eleinte sem a diéta, sem a gyomorgyűrű nem segített. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.