381 kilós volt Nagy-Britannia legkövérebb nője

Forrás: Northfoto -
kövérség elhízás Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével. Az ok azonban nem a túlsúly volt, sőt! 

Kidobta 44 éves barátja Georgia Davist. A nő 381 kilóról 254 kilóra fogyott, a szakítás oka pedig az volt, hogy a férfi szerint a lányt jobban érdekelte a fogyókúra, mint ő.

Forrás: Northfoto

A pár a kórházban ismerkedett össze, ahol a lány egyébként 203 napig tartózkodott, egy életmentő kezelésen vett részt. A helyzet valóban drámai volt, Davis nemcsak járni nem tudott, hanem tűzoltók és mérnökök szedték szét szülei házát, hogy ki tudják hozni onnan, és egy daruval emelték le az emeletről – írja a Daily Mail.

A hírnévért zabálnak, és akik az ételfüggőség áldozatai

Sokan lelki okokból, de vannak, akik csupán kedvtelésből esznek annyit, hogy akár több száz kilós súlyfelesleget is magukra szednek. Íme, néhány rekorder: megdöbbentő fotók.

Így próbál kondizni Kiszel Tünde: egyszerre vicces és cuki is a naptárdívahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-kiszel-tunde-edzoterembol-toltott-fel-videot.htmlTündének mindig is fontos volt a megjelenése, bár arról keveset hallottunk, hogyan tartja magát formában. Most azonban kiderült, ő is jár edzőterembe, vagy legalábbis lemerészkedett. Ez Zsír!--Ultradögös lábakat villantott Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-der-heni-dresszben-pozolt-labait-megmutatta.htmlDér Heni időről időre elkápráztat minket kisportolt testével, mint most is, ahol ezúttal izmos lábait hangsúlyozta. Ez Zsír!--Lehull a lepel: ennyi kalória van a rágóbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161022-ennyi-kaloria-van-a-ragoban.htmlElképzelhető, hogy akár évi 6720 kalóriát is magunkhoz veszünk csupán azzal, hogy folyamatosan rágózunk. Noha a cukormentes változatok kalóriában is szegényebbek, azért még így sok üres kalória juthat szervezetünkbe, amiről nem is tudunk.Ez Zsír!OrigoCseke Katinka: "Hihetetlen, hogy egy fogyás mennyire át tudja alakítani az ember életét"http://www.life.hu/ez-zsir/20160804-cseke-katinka-lefogyott-a-szerelemre-var.htmlEgyre vékonyabb, egyre boldogabb, egyre többen nézik meg az utcán és nem csak azért, mert híres. Cseke Katinka fogyókúrája megváltoztatta az egész életét. Már csak egy szerető társra vágyik. Ez Zsír!--Úgy eszik a gyereked, ahogy te - Ne add át az egészségtelen szokásokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160723-ugy-eszik-a-gyerek-es-azokat-ahogy-a-szuleitol-latja.html„Az vagy, amit megeszel" – tartja a mondás. Nos, egy friss kutatás szerint szülő-gyerek viszonylatában egyéb összefüggésekre is felfigyelhetünk e téren: „a gyereked az, amit megeszel". Ez Zsír!--Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-hatizsakjaban-mindig-ott-van-a-muszive-motorja-igy-edz-andrew-jones.htmlMegdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.