Rubint Réka a kerek fenekével hozta el a nyarat a monitorunkra

Rubint Réka fenék Schobert Norbert bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszből a nyárba utazott a Schobert család. Réka tegnap a reptérről posztolt követőinek, most pedig már a forró homokban pózolt. 

Réka bikinis fotójával szerzett ezúttal örömet rajongóinak. A háromgyerekes edző ezúttal is megmutatta, hogy mitől van ilyen bombateste. Az pedig megint csak magáért beszél, hogy a fitneszceleb kerek fenekét két óra alatt több mint 2500-an lájkolták. Nos, ahogy Réka vallja, kellő kitartással, megfelelő étrenddel, mozgással bárki elérheti, hogy többszörös szülőként is így nézzen ki.

Forrás: Rubint Réka

381 kilós volt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-georgia-davis-381-kilos-volt-nagy-britannia-legkoverebb-noje.htmlSzakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével. Az ok azonban nem a túlsúly volt, sőt! Ez Zsír!--Így próbál kondizni Kiszel Tünde: egyszerre vicces és cuki is a naptárdívahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-kiszel-tunde-edzoterembol-toltott-fel-videot.htmlTündének mindig is fontos volt a megjelenése, bár arról keveset hallottunk, hogyan tartja magát formában. Most azonban kiderült, ő is jár edzőterembe, vagy legalábbis lemerészkedett. Ez Zsír!--Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-hatizsakjaban-mindig-ott-van-a-muszive-motorja-igy-edz-andrew-jones.htmlMegdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél. Ez Zsír!OrigoEgy kis nasi lefekvés előtt? Ha nem bírod ki, hogy egyél, ezeket válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20160806-ezeket-erdemes-nassolni-ejszaka.htmlGyakran előfordul, hogy a vacsora után, közvetlenül lefekvés előtt hirtelen szörnyen megéhezünk, mintha csak gyomrunk nem érzékelné, hogy a pihenés időszaka következik. Mit érdemes ilyenkor fogyasztani? Nos, a szakemberek szerint semmi esetre sem süteményt és csokoládét. Íme, néhány szerencsésebb választás.Ez Zsír!--Cseke Katinka: "Hihetetlen, hogy egy fogyás mennyire át tudja alakítani az ember életét"http://www.life.hu/ez-zsir/20160804-cseke-katinka-lefogyott-a-szerelemre-var.htmlEgyre vékonyabb, egyre boldogabb, egyre többen nézik meg az utcán és nem csak azért, mert híres. Cseke Katinka fogyókúrája megváltoztatta az egész életét. Már csak egy szerető társra vágyik. Ez Zsír!--Dér Heni hasán sajtot lehetne reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160730-der-heni-enekesno-kockas-hasa.htmlIsmét megmutatta elképesztő alakját Dér Heni. Az énekesnő edzés után posztolt fotót a közösségi oldalaira, amit megértünk: ilyen testet mi is szívesen mutogatnánk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.