50 kilót fogyott Dawn French, brit színésznő - fotók

fogyás Dawn French
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 50 kilótól szabadult meg Dawn French brit színésznő, akinek új alakjáról sorra jelennek meg a címlapfotók.

Dawn French színésznő mindig is küzdött a súlyfelesleggel. A brit hírességnél 2014-ben súlyos betegséget diagnosztizáltak. French ekkor kezdett teljes életmódváltásba. A színésznő mostanra 50 kilótól szabadult meg, rajongóitól pedig sorra kapja a bókokat.

Nincsen semmilyen varázslat. Csak kevesebb szénhidrátot vittem be a szervezetembe és naponta egyre többet sétáltam, majd futottam.

- nyilatkozta a színésznő.

Dawn French az 50 kilós fogyás előtt és most Forrás: Getty Images

Rengeteget fogyott Buday Péter sztárséf http://www.life.hu/ez-zsir/20170707-nagyon-sokat-fogyott-buday-peter-sztarsef.htmlA súlyfelesleg miatt már számos olyan betegséggel kellett Péternek szembenéznie, amelyek miatt rengeteg gyógyszer szedésére kényszerült. Ám ma már erről szó sincs! Ez Zsír!Origo34 kilót fogyott Zámbó Adrián - fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170704-lefogyott-zambo-adrian.htmlVisszahúzódó életet él Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián. A mindig dundi fiatalember, azonban az elmúlt időszakban igencsak sok like-ot kapott a Facebookon, legfrissebb fotója alatt. Adrián ugyanis 34 kilót adott le.Ez Zsír!Origo80 kilót fogyott Rosalynn Bartlett, a túlsúlyos anyuka: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170703-nyolcvan-kilot-fogyott-egy-tulsulyos-edesanya.htmlRosalynn Bartlett 13 év túlsúly után elhatározta magát: a változás több, mint megdöbbentő. Ez Zsír!Origo30 kilót fogyott Samu Krisztina, Mazsi: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170628-samu-krisztina-mazsi-harminc-kilot-fogyott.htmlAz X-Faktor és a Rising Star egykori versenyzője 2015-ben váltott életmódot, és azóta már 30 kilót fogyott. Ez Zsír!OrigoBalázs Klári túlságosan lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170627-nagyon-lefogyott-balazs-klari.htmlBalázs Klári pályafutása 40 éve indult, és még azóta is tart! Klárika folyamatosan odafigyel arra, hogy folyamatosan megújuljon, és a külsejére is, 12 kilót fogyott, bár sokak szerint túl sokat adott le! Ez Zsír!OrigoSikertörténet! 25 kilót fogyott, és aerobikedző lett Eszterbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170518-sikertortenet-roka-eszter-eletmodvaltassal-fogyott-25-kilot.htmlAz agyament diétáknak, a jojó effektusnak és a mozgásszegény mindennapoknak mondott búcsút Róka Eszter, amikor elhatározta, hogy életmódot vált. Azóta aerobikedző lett a 25 éves lányból, így már másokat is arra buzdít: válasszák az egészséges és boldog életet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.