Nicole Kidman 50 évesen is bombaformában van! Ez a titka

2018.03.06. 12:00

Habár arca plasztikáztatásáról többször is felmerültek a pletykák, kétségtelen, hogy Nicole Kidman 50 évesen is energikus, fitt, és tündöklő. Ez nem is véletlen, hiszen tudatosan él, és az egészséges életmódot követi.

Nem válogatA színésznő nem híve a kőkemény diétáknak, és a szigorú étrendnek. Mindig is azt vallotta, hogy ha mértékkel eszik az ember, akkor bármit ehet. Nicole Kidmanen látszik is, hogy ez az egyszerű elv mennyire jól működik, hiszen soha nem voltak súlyproblémái.

Nicole Kidman az Oscar -gálán is csodás formábanForrás: AFP

VitaminpótlásAmikor úton van, és heteken keresztül szinte megállás nélkül dolgozik, nem tud kellőképpen odafigyelni az étrendjére. Ekkor komplex multivitaminokat szed, hogy pótolja az esetleges hiányosságokat, amiket ezen idő alatt nem tud a tápanyagokból felvenni a szervezete.

80/20Nicole Kidman is a 80/20 szabályra esküszik. Azaz az esetek 80 százalékában igyekszik egészséges, rostokban, jó szénhidrátokban, fehérjében, vitaminokban gazdag ételeket fogyasztani, 20 százalékban pedig belefér a bűnözés. Néha még gyorsételeket is fogyaszt, és az édességeket sem veti meg. "Fontos egyensúlyt tartani. Lehet, hogy mindenki máshogyan kerü balanszba, ezért fontos odafigyelni a testünk jelzéseire" - mondja.

50 évesen LOVE Magazine címlapjánForrás: LOVE Magazine
Ezért iktass be csalónapot a diétádba

Ne gondold, hogy az egészséges életmód hívei csak és kizárólag szuperegészséges ételeket esznek. Neked sem kell bűnösnek érezned magad, ha hetente egyszer beiktatsz egy csalónapot, amikor lazábban kezeled a diéta szabályait. Mutatjuk, hogyan csináld!

Sovány fehérjékNicole Kidman Ausztráliából származik, ott is lett híres 17 éves korában egy sorozatnak köszönhetően. Habár már régóta Los Angelesben él, az otthoni ételeket máig is imádja. Nem véletlen, hogy a kedvenc ételei a tengeri herkentyűk, amelyek egyébként tele vannak fehérjével. "Egy friss tenger gyümölcsei tál, sydney-i osztrigával, tigris garnélával, iszaprákkal és homárral" - nyilatkozta egyszer, amikor kedvenc fogásáról faggatták.

Kávé, kávé, kávéA kávét nem éppen egészségre gyakorolt hatásai miatt kedveli. Sőt, állítása szerint nem is igazán a kávét szereti, hanem a habot, és a csokiöntetet. Jelszava: kicsi kávé sok habbal.

Nicole Kidman imádja a kávét, de nem a koffein miattForrás: YouTube

Enni vagy főzniVannak sztárok, akik imádnak otthon főzőcskézni, mint Chrissy Teigen és John Legend, vagy Blake Lively és Ryan Reynold, Jessica Biel és Justin Timberlake. Nicole Kidman nem tartozik közéjük, habár férjének, Keith Urbannak készít néha sült csirkét, az mindig száraz lesz. "Viszont hálás vendég vagyok, mert egyszerűen imádok enni, és szinte mindent megeszek" - mesélte a színésznő, akiről nemrég kiderült, hogy még a bogarakat is elfogyasztja. A főzésre visszatérve, annyira azért rutinos a konyhában, hogy néhány reggeli tojásos ételt elkészít. Főleg otthon, az ausztrál farmján, ahol csirkéket is nevelnek.

SportJó alakjának titka persze nemcsak a helyes táplálkozás, hanem a rendszeres sport is. Nagy szerencséje van, mert imád sportolni, soha nem kell erőszakkal rávennie magát. Leginkább futni és úszni szeret, és ezeket napi szinten űzi.

Nicole Kidmanegészséges életmódtáplálkozásfiatalosság