Gáspár Evelin luxusautóval pózol, nagyszerűen néz ki

2018.07.23. 19:42

Rendszeresen megmutatja a sport és az egészséges életmód eredményét közösségi oldalán Gáspár Evelin. Most egy egész alakos képet tett közzé, amelyen testhez simuló fekete szettje megmutatja, mennyire nagyszerűen néz ki.

Luxusautóval pózol Gáspár Evelin legújabb fotóján, ám a legtöbben biztosan nem az autót nézik. Gáspár Győző lánya az utóbbi hónapokban rendszeresen beszámolt arról közösségi oldalán, hogyan halad a fogyással, mennyire jót tesz neki a sport és az egészséges életmód. 

Ezen a fotón fekete nadrágot, testhez simuló fekete felsőt és kényelmes cipőt visel. Ez az összeállítás remekül megmutatja új, csodás alakját, melyre büszke lehet. Hajába pedig divatos fonatokat tetetett. 

Braided Monday

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

 

Kapcsolódó cikkek
Ismerd meg Tóth Kinga Zoét, az Anna-bál legszebb lányát: interjú

Tóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.

Gáspár Evelinegészségautófogyásalakfrizura