Egészséges édesség: gyümölcsös kuszkusz

Forrás: Keverd újra Buday!/Life TV -
kuszkusz recept édesség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 100 g kuszkusz
  • 100 g tej
  • 100 g víz
  • 200 g görög joghurt
  • 50 g mascarpone
  • 100 g citrom leve
  • 10 g őrölt fahéj
  • ½ rúd vanília, vagy ennek megfelelő mennyiségű vanília aroma
  • édesítőszer
  • 40 g mazsola
  • 400 g nektarin
  • 2 db kisebb sárgadinnye
  • 100 g ribizli
Gyümölcsös kuszkusz Forrás: Keverd újra Buday!/Life TV

Elkészítése:

A fele vízben, fele tejben megfőzött kuszkuszhoz hozzáadom a joghurttal kikevert mascarpone sajtkrémet. Ízesítem citrommal, fahéjjal, vaníliával, és valamilyen édesítőszerrel. Ez lehet sztívia, eritrit, stb. Ebbe az alapba keverem bele a mazsolát, a nektarint, a ribizlit, és a sárgadinnyét. Ebben a receptben az a legjobb, hogy bátran variálható, azaz bármilyen egyéb gyümölccsel is elkészíthető.

Nézd meg a videót!

Csézy: "A legfontosabb, hogy jóban legyek önmagammal"http://www.life.hu/ez-zsir/20180903-csezy-az-egeszseges-eletmod-es-a-tudatossag-hive.htmlVasárnap Sarka Kata műsorában, az Ez Zsír! magazinban Csézy a testi és lelki egészségről mesélt. Az énekesnő szerint ezek kéz a kézben járnak, ezért nagyon odafigyel arra is, hogy lelkileg fel tudjon töltődni. Ez Zsír!OrigoAz életmódváltás mentette meg az életét: 70 kilót fogyott, amikor kiújult a daganatahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180809-cortney-durbin-betegsege-miatt-valtott-eletmodot-70-kilot-fogyott.htmlCortney Durbinnál 17 évesen diagnosztizálták a pajzsmirigyrákot. Ezután sokévnyi küzdés várt a fiatal lányra, de szerencséjére és akaraterejének is köszönhetően ma boldog és egészséges. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoIgazi példakép a világhírű magyar plus size modell, Sirokai Diánahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180807-plus-size-modellek-photoshoppal-es-anelkul-figyelemfelhivo-testpozitiv-kampany.htmlA magyar plus size modell, Sirokai Diána, aki már saját kollekcióval is előállt, igazi világhírnévnek örvend. Az Instagramon közel 700 ezer követője van már, és többek között Kim Kardashian is felfigyelt rá. Csakis büszkék lehetünk Diánára, a testpozitív gondolkodásmód szószólójára. Ez Zsír!Origo23 kilót fogyott, és kilábalt a depresszióbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-23-kilot-fogyott-es-kilabalt-a-depressziobol-jaz-jackson.htmlHogy milyen szoros kapcsolatban van egymással az elme és a test? A fiatal lány, Jaz Jackson akkor tudott talpra állni, amikor szembesült vele, hogy érzelmi evő. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoA titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--5 dolog, amit minden reggel megtehetsz önmagadérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180718-5-dolog-amit-minden-reggel-megtehetsz-onmagadert.htmlMennyire fontosak a reggelek? Gondolj arra, hogy akkor alapozhatod meg az egész napodat. Kezdd pozitívan, add meg a lelkednek és a testednek is, amire szüksége van. Ne feledd, az egészséges életmódhoz a lelki kiegyensúlyozottság is hozzátartozik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.