Ezzel a módszerrel adtam le 35 kilót

Forrás: Ann Najjar -
fogyás életmódváltás sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ann Najjar rendkívül egészségtelen életmódot folytatott, mígnem testvére első MMA mérkőzése megváltoztatott benne valamit. Évekig küzdött a céljáért, míg végül apró lépésekkel sikerült elérnie célját. Ismerd meg a történetét!

"Soha nem voltam vékony, már gyerekként is inkább a ducik táborába tartoztam. Kamaszként sem változott a helyzet, sőt, a középiskola elvégzése után csak rosszabb lett. A suli után, 2007-ben egy szoláriumban kezdtem el dolgozni. Ez egy nagyon lassú tempójú munka volt, és sok volt az üresjárat is. Órákon át csak ültem egy helyben, és azért, hogy ne unatkozzak, ettem. Pizza, hamburgerek, chipsek, édességek: nem válogattam. Amikor a barátaim beugrottak meglátogatni, ők is hoztak valamit, így ha tele is voltam, akkor is újra csak ettem. És emellett persze semmit sem mozogtam. Nem nehéz elképzelni, hogy milyen gyorsan sikerült még jobban meghíznom.

Ann Najjar 2007-ben és most Forrás: Ann Najjar

2007 végén egy szokatlan eseménnyel vette kezdetét az életmódváltásom. A bátyám az első MMA mérkőzésére készült, és én kimentem megnézni, hogyan harcol az első versenyén. Észrevettem, hogy a sarokban két férfi áll, és tanácsaival biztatja a meccs során. Úgy éreztem, hogy én is ott szeretnék lenni, ott a bátyám mögött, hogy segíthessek neki. Ehhez persze meg kellett értenem a harcművészetek működését, így csatlakoztam egy edzőteremhez.

A box mellett erősítő edzéseket is végzett, és elkezdett futni is, így az első hónapban 3 kilót adott le Forrás: Ann Najjar

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy beleszeressek a küzdősportba. Imádtam, hogy végre mozgok, hogy végre valamit teljes erőbedobással tudok csinálni. A box mellett erősítő edzéseket is végeztem, és elkezdtem futni is. Az első hónapban 3 kilót le is adtam.

Szépen lassan, több év alatt lement róla 25 kiló az edzéseknek köszönhetően Forrás: Ann Najjar

zépen lassan, több év alatt lement rólam 25 kiló, viszont a sok edzés miatt nagyon sokáig úgy éreztem, hogy bármit ehetek. Éppen ezért az étkezéseimet évekkel később reformáltam csak meg. Elsősorban a gyorsan felszívódó szénhidrátokat hagytam el, és több fehérjét fogyasztottam. A táplálkozással sikerült leadnom még 5 kilót. Közben az edzés nehézségekbe ütközött, ugyanis bezárt az edzőterem, ahol boxolni kezdtem. Új helyet kellett találnom, ahol ugyanolyan jól érzem magam. Végül egy barátom ajánlására kerestem fel egy helyet, ahol felfigyeltek a tehetségemre is, és megkérdezték, hogy nem szeretnék-e edző lenni. Természetesen belementem, és minden eddiginél komolyabban kezdtem el foglalkozni a boxszal, illetve az egészséges táplálkozással. Leadtam még 7 kilót hat hónap alatt, és ezzel végre elértem a célsúlyomat. Azóta pedig a bátyám mögött is ott lehettem, kitanulva a harcművészet gondolkodásmódját. Szuper érzés, hogy már együtt nyerjük meg a mérkőzéseket, ráadásul jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha."

Ann Najjar elsősorban a gyorsan felszívódó szénhidrátokat hagyta el, és több fehérjét fogyasztott Forrás: Ann Najjar

Így edz Mérai Kata, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180910-merei-kata-az-ez-zsir-magazinban-beszelt-edzeserol.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Kata a LifeTV stábját edzésére is beengedte. Mutatjuk is a videót! Ez Zsír!OrigoEgészséges édesség: gyümölcsös kuszkuszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180906-recept-egeszseges-edesseg-gyumolcsos-kuszkusz.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoA sport szerepe gyerekkorbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180905-a-sport-szerepe-gyerekkorban.htmlRengeteg különóra áll a gyerekek rendelkezésére, és kétségtelenül mind nagyon hasznos, legyen szó akár zeneóráról, nyelvóráról vagy sportokról. Ennek ellenére természetesen szelektálni kell, hiszen a kicsik idejével, befogadóképességével sem szabad visszaélni. Mi most a sportok fontos szerepéről osztunk meg pár gondolatot. Ez Zsír!OrigoÍgy fogytam 30 kilót fél év alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180907-fogyas-fel-ev-alatt-30-kilot.htmlCharlene Bazarian hosszú évek alatt szedett fel 50 kiló súlyfelesleget, és évekig észre sem vette, hogy mennyire elhagyta magát. Egy megalázó eset azonban meghozta azt az „aha” pillanatot, ami ráébresztette, mennyire elvesztette a kontrollt, és rájött, hogy változtatni akar. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoTop 5 egészséges tízórai és uzsonna iskolásoknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180905-top-5-egeszseges-tizorai-es-uzsonna-iskolasoknak.htmlEgy anya élete állandó szervezést igényel. Rengeteg tennivalót kell beiktatni egyetlen napba, és néha bebizonyosodik, hogy 24 óra is kevés. Nem könnyű mindenre teljes figyelmet fordítani, így érdemes szelektálni. Ha például igazán fontos számodra, hogy mit eszik a gyerek, akkor nem árt - ha nem is minden egyes nap - de minél gyakrabban csomagolsz neki tízórait, vagy uzsonnát és nem az iskolai büfében vásárolja meg azt. Ehhez adunk most ötleteket. Ez Zsír!OrigoA szénhidrátok csökkentésével fogyott 40 kilót ez a fiatal nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180815-a-szenhidratok-csokkentesevel-fogyott-40-kilot-amber-akam.htmlGyermekkorában is túlsúlyos volt, és habár többször is megpróbált lefogyni, soha nem volt elég akaratereje. A legnagyobb motivációt végül gyermekei jelentették. Ismerd meg Amber Akam történetét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.