Tóth Andi megvillantotta kockás hasát – Fotó

has kockás has boksz Tóth Andi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi a közösségi oldalán villantotta meg kockás hasát.

Tóth Andi egy ideje elkezdett rendszeresen sportolni, ami meg is látszik az alakján. A hasán már-már látszódnak a kockák, és ezt büszkén meg is mutatta a közösségi oldalán a rajongóinak.

Talán mondanunk sem kell, odáig voltak a látványért a követők, egy merész kommentelő ki is jelentette, hogy egész nap csókolgatná...

Két hónapja kezdtem el bokszolni, ami gyerekkori vágyam volt, és most nagyon boldog vagyok, hogy végre kesztyűt húztam. Úgy érzem, jól megy, és remek feszültséglevezető mozgásforma" – árulta el a Blikknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mert szeretjük a felüléést #boxer #loveit #stillinprogress

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna egy hónappal a szülés után máris bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190227-kiss-ramona-egy-honappal-szules-utan-maris-bomba-formaban-van.htmlKiss Ramóna alig egy hónappal a szülés után máris bombaformában van. Ez Zsír!--Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!Origo5 dolog, ami megakadályozhat a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190228-5-dolog-ami-megakadalyozhat-a-fogyasban.htmlRengeteg fogyókúrázóval előfordul, hogy azt gondolja, mindent a lehető legjobban csinál, az eredmények azonban mégsem úgy jönnek, ahogy várná. Ebben az esetben érdemes pontról pontra átgondolni mind az étkezés, mind az edzés, mind az egész életvitelünk kapcsán, hogy valóban megfelelően csináljuk-e a dolgainkat. Íme, 5 dolog, ami közbeszólhat, ha fogyni szeretnél. Ez Zsír!OrigoElképesztő sportteljesítmények: bemutatjuk 2018 legnagyobb átalakulóithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190227-elkepeszto-sportteljesitmenyek-bemutatjuk-2018-legnagyobb-atalakuloit.htmlLezárult a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjáték, amelyben 2018 legnagyobb átalakulóit kerestük. Három kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – lehetett jelentkezni, és rengeteg inspiráló sikertörténet érkezett. Most bemutatjuk a kategóriák nyerteseit. Ez Zsír!OrigoKoplalás nélkül olvadnak le a kilók Peller Annárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190225-koplalas-nelkul-olvadnak-le-a-kilok-peller-annarol.htmlPeller Anna elárulta, rengeteg munkája és pörgős életvitele miatt gyakorlatilag koplalás nélkül olvadnak le róla a plusz kilók. Ez Zsír!OrigoCukkiniszusi: egy szuper zöldséges nassolnivalóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190220-cukkini-sushi-egy-szuper-zoldseges-nassolnivalo.htmlKöretként, de önmagában, nassolnivalóként is készítheted ezt a cukkiniszusit. Akár egy jó film mellé is szuper ropogtatnivaló lesz. Próbáld ki! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.