Majoros Hajnalka Majka kikapcsolódás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka felesége, Majoros Hajnalka nemrég részt vett egy jógatáborban.

Bár az első óráján még képtelen volt koncentrálni, sokszor elnevette magát, Majoros Hajni mégis nagyon megszerette a jógát. Majka csinos felesége nemrég még egy Balaton-parti jógatáborba is elment, ahova magával vitte húgát, Brigittát is.

Az önuralom gyakorlására nagyon jó. Ráadásul az egyik barátnőm jógaoktató, akit imádok, és végtelenül megnyugtat, ha csak telefonon is beszélgetek vele. Szeretném, ha ez a nyugodtság rám is átszállna, a pozitív energiákat keresem benne. (...) Két napot voltunk ott, de teljesen feltöltött. Néha kell, hogy az ember kiszakadjon a hétköznapokból, gyerekzsivaj nélkül maradjon, és ne kérdezgessék tőle állandóan, mi hol van, és ezzel most Petire céloztam” – nyilatkozta Hajni a Blikknek.

Csökkentsd a cukorfogyasztásod minimálisra ezekkel az egyszerű ötletekkelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190520-csokkentsd-a-cukorfogyasztasodat-minimalisra-ezekkel-az-egyszeru-otletekkel.htmlA cukor ott les ránk szinte minden készételben, italban. Gyakran nem is tudjuk, hogy mennyi fehér „méreg” kerül egy-egy általunk igen kedvelt, elsőre talán édességnek nem is gondolt termékbe. Számolj le a cukor iránti vágyaddal pár egyszerű trükkel! Ez Zsír!OrigoEgy influencer megmutatta követőinek, mi a különbség a koplalás és egészséges étkezés közötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190521-egy-influencer-megmutatta-kovetoinek-mi-a-kulonbseg-a-koplalas-es-egeszseges-etkezes-kozott.htmlEgy népszerű influencer videón mutatatta meg, miért nem éri megkoplalni a vékony alakért. Ez Zsír!OrigoNémeth Dorottya fitneszvilágbajnok megmutatta, hogyan nézett ki a szülés után – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190521-nemeth-dorottya-fitneszvilagbajnok-megmutatta-hogyan-nezett-ki-szules-utan.htmlNémeth Dorottya fitneszvilágbajnok nem kér a közösségi média kozmetikázott álvalóságából. Büszkén és bátran megmutatta szülés utáni testét. Ez Zsír!OrigoEgy héttel a szülés után mutatta meg a hasát Kayla Itsines fitneszedzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-egy-hettel-szules-utan-mutatta-meg-hasat-kayla-itsines-fitneszedzo.htmlNem takargatja a pluszkilóit a követői előtt az a fitneszedző, aki nemrég szült. Ez Zsír!OrigoGömöri András Máté testépítő versenyre készül: elsírta magát egy sütemény miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190516-gomori-andras-mate-testepito-versenyre-keszul-elsirta-magat-egy-sutemeny-miatt.htmlAz Operettszínház színésze, Gömöri András Máté benevezett egy testépítő versenyre. Ez szigorú diétát és edzést követel meg tőle. Most elárulta, hogy gyakran álmodik fagylalttal, egy alkalommal pedig sírva is fakadt. Ez Zsír!RTLKLUBSok rajtad a súlyfelesleg? Túlsúly esetén csökkenhet a vasfelszívódáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190514-tulsuly-eseten-csokkenhet-a-vasfelszivodas.htmlNem csak a kismamák, a vegetáriánus étrendet követők vagy éppen az aktívan sportolók veszélyeztetettek a vashiány szempontjából. A túlsúlyos férfiak és nők is érintettek, ugyanis a túlsúly csökkentheti a vas felszívódását. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.