Vasvári Vivien Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részt vett a szombati Balaton-átúszáson Vasvári Vivien. Követőivel az Instagramon osztotta meg, hogyan érezte magát közben. 

"Itt még azt hittük nincs messze a másik oldal! 5,2km 2óra 44 perc az egyéni csúcsom az első Lidl Balaton átúszáson! Háromszor meghaltam, de Fecsó áthúzott a holtponton!" – írta Vivi. Volt, aki azt firtatta, nem volt-e kényelmetlen kétrészesben úszni: Vivien bevallotta, dehogynem, az volt, és elmondta, az utolsó pillanatban találták ki, hogy indulnak, ezért nem volt nála praktikusabb ruha.

Ezért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!OrigoÚjabb küzdelemben bizonyít az Exatlon versenyzője, Rákóczi Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190518-ujabb-kuzdelemben-bizonyit-az-exatlon-versenyzoje-rakoczi-renata-kickbox.htmlAz Exatlonból megismert Rákóczi Renáta újabb küzdelemben bizonyít, ugyanis kick-box-Világkupa zajlik Budapesten, ahol ő is a tatamira lép. Hogy mit adott neki a műsor, félnek-e tőle, amióta láthatták a tévében, és hogy belé szoktak-e kötni az utcán, a Life.hu-nak Reni elmesélte. Ez Zsír!Origo5 tévhit az edzésről és a fogyásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190407-5-tevhit-az-edzesrol-es-a-fogyasrol-ezt-kell-tenni.htmlEgyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a nyár közeledtével még többen kezdenek alakformálásba. Azonban kevesebben vannak azok, akik az edzést igazán tudatosan, a szervezetük minden rezgését és igényét figyelembe véve végzik. Pedig mindez nagyon fontos ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy azt gondolták, mindent megtesznek az alakformálásért, de mégsem jött a várt eredmény. Szomor Dávid személyi edző elárulta a legnagyobb általánosan elterjedt tévhiteket az edzéssel és a fogyással kapcsolatban. Ez Zsír!--Lányával sportol Szandi: mindketten nagyon hajlékonyakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190328-lanyaval-sportol-szandi-mindketten-nagyon-hajlekonyak.htmlSzandi és lánya Blanka, anya-lánya programon vettek részt, és egy látványos fotót is posztoltak az eseményről. Ez Zsír!OrigoFekvőtámaszaid elárulják, milyen egészségi állapotban vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190317-fekvotamaszaid-elaruljak-milyen-egeszsegi-allapotban-vagy.htmlNemrég a Harvard Egyetem munkatársai készítettek egy kutatást, amelynek eredményei a JAMA Network Open folyóiratban jelentek meg. A vizsgálat szerint abból, hogy hány fekvőtámaszt tudsz lenyomni, sok minden kiderülhet a szív- és érrendszered állapotáról. Ez Zsír!OrigoPalik László elmondta, miért fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190203-palik-laszlo-teves-elmondta-miert-fogyott-le.htmlAz Exatlon Hungary házigazdája, Palik László őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy életmódot vált. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.