Csobot Adél nem elégedett az alakjával, pedig sokan szívesen cserélnének vele

Csobot Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhás képet posztolt Csobot Adél. A fiatal kétgyermekes énekesnő fantasztikusan néz ki, ő mégsem elégedett a testével. 

Csobot Adél tavaly még gömbölyödő pocakkal strandolt, de azóta megszületett Istenes Bencével második gyermekük, Ádin. Szerintünk az énekesnő bomba formában van, ő azonban úgy véli, idén nem jött össze a bikinibody, és ennek hangot is adott. Persze fotókat is mellékelt hozzá, tehát úgy tűnik, pontosan tudja, hogy nem kell szégyenkeznie.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #balaton #visszaakarokmenni

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emlékeket gyűjtök #balaton #csoda #széplak #nincsbeachbody #helyettevancumi : @benistenes

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Balaton-átúszás - Túl vannak az úszók az egymillió kilométerenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190630-balatonatuszas-tul-vannak-az-uszok-az-egymillio-kilometeren.htmlIdén 37. alkalommal rendezték meg a Lidl Balaton-átúszást, amelyen ezúttal 9724-en vettek részt. Mindez azt jelenti, hogy az esemény történetében az úszók összesen immár több mint egymillió kilométert tettek meg. Ez Zsír!--Részt vett a Balaton-átúszáson Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190630-reszt-vett-a-balatonatuszason-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlRészt vett a szombati Balaton-átúszáson Vasvári Vivien. Követőivel az Instagramon osztotta meg, hogyan érezte magát közben. Ez Zsír!OrigoÚjabb küzdelemben bizonyít az Exatlon versenyzője, Rákóczi Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190518-ujabb-kuzdelemben-bizonyit-az-exatlon-versenyzoje-rakoczi-renata-kickbox.htmlAz Exatlonból megismert Rákóczi Renáta újabb küzdelemben bizonyít, ugyanis kick-box-Világkupa zajlik Budapesten, ahol ő is a tatamira lép. Hogy mit adott neki a műsor, félnek-e tőle, amióta láthatták a tévében, és hogy belé szoktak-e kötni az utcán, a Life.hu-nak Reni elmesélte. Ez Zsír!OrigoBomba formában van Liptai Claudia: elképesztően vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190519-bombaformaban-van-liptai-claudia-elkepesztoen-vekony.htmlLiptai Claudiát többek között azért is imádjuk, mert mindig tud nevetni saját magán is, és nemegyszer viccelődött a pluszkilóin is. A műsorvezető teltebben is igazi ikon, de a legutóbbi Insta-fotóján igazán bomba alakja van. Ez Zsír!OrigoPalik László elmondta, miért fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190203-palik-laszlo-teves-elmondta-miert-fogyott-le.htmlAz Exatlon Hungary házigazdája, Palik László őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy életmódot vált. Ez Zsír!--Fekvőtámaszaid elárulják, milyen egészségi állapotban vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190317-fekvotamaszaid-elaruljak-milyen-egeszsegi-allapotban-vagy.htmlNemrég a Harvard Egyetem munkatársai készítettek egy kutatást, amelynek eredményei a JAMA Network Open folyóiratban jelentek meg. A vizsgálat szerint abból, hogy hány fekvőtámaszt tudsz lenyomni, sok minden kiderülhet a szív- és érrendszered állapotáról. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.