Íme, Dai Dali, a 73 éves rúdtáncos - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/Niu bo - Imaginechina/Niu Bo -
fotó kor rúdtáncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 73 éves rúdtáncosért odavannak Kínában, és nem véletlenül! Meghazudtolja korát a nyugdíjas. 

A nyugdíjba vonulása után, 65 évesen szeretett bele Dai Dali a rúdtáncba, és azóta ez lett az élete. A 73 éves nő igazi szenzációnak számít Kínában, de a világon máshol is, hiszen ezt a sportot nem sokan űzik ennyi idősen.

Elképesztő formában van a 73 éves nyugdíjas Forrás: NORTHFOTO/Niu bo - Imaginechina/Niu Bo

Dai azonban mindenki számára bebizonyította, hogy a kor csak egy szám, és sosem késő új hobbikat találni. Addig pedig folytatni is fogja a táncolást, amíg képes rá, és miért is ne tenné? A közösségi oldalakon is imádják a nőt, igazi példaképnek tartják.

Íme, Dai Dali, a 73 éves rúdtáncos Forrás: NORTHFOTO/Niu bo - Imaginechina/Niu Bo
Kunovics Katinka óriási változáson esett át: nagyon lefogyott - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190715-kunovics-katinka-oriasi-valtozason-esett-at-nagyon-lefogyott.htmlKunovics Katinka régóta küzdött súlyával, de úgy tűnik, hogy most végleg leszámolt a feleslegével. Ez Zsír!--136 kilósan, egy nappal a szülés előtt jött rá, hogy terhes - ezután a felére fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-liz-hronek-136-kilosan-nem-tudta-hogy-terhes-ezutan-a-felere-fogyott.htmlLiz Hronek nagyon is aktív volt kislányként, imádott sportolni. Ennek ellenére egy rendkívül sokkoló kritika után hízni kezdett. A főiskolát már viszonylag nagy súlyfelesleggel kezdte, ráadásul a szervezete működése annyira felborult, hogy csak akkor vette észre a terhességét, amikor elfolyt a magzatvíz. Ezután azonban minden megváltozott. Ismerd meg Liz történetét! Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka megmutatta kockás hasát - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190714-hosszu-katinka-megmutatta-kockas-hasat.htmlHosszú Katinka a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan edz, és közben a kockás hasát is megvillantotta. Ez Zsír!--Elképesztő formában van Cseke Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190714-elkepeszto-formaban-van-cseke-katinka-joban-rosszban-egykori-bodolai-bobeje.htmlAhogy megírtuk, 30 kilótól szabadult meg Cseke Katinka az elmúlt időszakban. Ám úgy tűnik, a fogyás nem állt meg, a legutóbbi képén még az eddiginél is vékonyabb a sok-sok éven keresztül túlsúllyal küzdő színésznő. Ez Zsír!OrigoGönczi Gábor: "Kiszámíthatatlan életmódot folytattam"http://www.life.hu/ez-zsir/20190713-gonczi-gabor-kiszamithatatlan-eletmodot-folytattam.htmlGönczi Gábor az életmódváltásáról beszélt a TV2 Mokka című műsorában. Elmondta, mi késztette arra, hogy változtasson az életvitelén. Ez Zsír!OrigoNapi 5 perc a kerek popsiért – így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-napi-5-perc-a-kerek-popsiert.htmlHa a kerek popsi az álmod, akkor ez a gyakorlatsor neked szól, ráadásul naponta csak 5 percet kell rászánnod. Nincs kibúvó, ennyi a leghúzósabb napokba is belefér. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.