Cseke Katinka úgy érzi, a fogyással közelebb került az álomszerepeihez

színésznő Jóban Rosszban fogyás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, több mint 20 kilótól szabadult meg az utóbbi időben Cseke Katinka. A színésznő nemrégiben kilépett a Jóban Rosszban sorozatból is, elmondta, tanítással foglalkozna, és szívesen bújna új karakterek bőrébe is. „Egy történelmi vagy kosztümös nagyjátékfilmben nem cselédet vagy konyhásnőt szeretnék alakítani, ahhoz pedig a megjelenés is szükséges. Úgy érzem, végre közelebb kerültem az álmaimhoz” – nyilatkozta. 

Katinka boldog, hogy leadta súlyfeleslegét, így szívesen mesél arról, hogy mi mindent alakított át az életmódjában.

„Az első komolyabb változás a 80 kiló elérése volt, azóta egy indiai ájurvédikus orvos számomra összeállított étrendjét követem: nem eszem húst, tojást és tejtermékeket, halat és rákot viszont igen. A glutént és az élesztőt pedig teljesen száműztem. Eleinte nehéz volt, aztán találtam pár helyet, ahol nyugodtan ehetek, és megtaláltam, mik azok az ételek, amelyek számomra is fogyaszthatók, így beállt a rend" – mesélte a hot! magazinnak. Hozzátette, részt vett egy léböjtkúrán is, volt, hogy összesen 600–800 kalóriát vitt be.

Cseke Katinka életmódot váltott Forrás: Facebook/Cseke Katinka

„Érzem, hogy így a szervezetem, a testem és a lelkem együtt tisztult, távoztak a felgyülemlett méreganyagok. Most már a mindennapjaim részévé vált az új életmódom. Nem szenvedés és nem fogyókúra ez, hanem egyszerű napi rutin. Az elmúlt közel egy évben normális méretűre szűkült a gyomrom, így nem is igényelnék már annyi ételt, mint előtte – vélekedik a színésznő. – A régi kollégák néha elmennek mellettem az utcán, mert nem ismernek meg; az ő fejükben még a nagydarab énem él” – mesélte el a lapnak a színésznő.

Elképesztő formában van Cseke Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190714-elkepeszto-formaban-van-cseke-katinka-joban-rosszban-egykori-bodolai-bobeje.htmlAhogy megírtuk, 30 kilótól szabadult meg Cseke Katinka az elmúlt időszakban. Ám úgy tűnik, a fogyás nem állt meg, a legutóbbi képén még az eddiginél is vékonyabb a sok-sok éven keresztül túlsúllyal küzdő színésznő. Ez Zsír!OrigoCsobot Adél nem elégedett az alakjával, pedig sokan szívesen cserélnének velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190706-csobot-adel-nem-elegedett-az-alakjaval-pedig-sokan-szivesen-cserelnenek-vele.htmlFürdőruhás képet posztolt Csobot Adél. A fiatal kétgyermekes énekesnő fantasztikusan néz ki, ő mégsem elégedett a testével. Ez Zsír!OrigoBomba formában van Liptai Claudia: elképesztően vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190519-bombaformaban-van-liptai-claudia-elkepesztoen-vekony.htmlLiptai Claudiát többek között azért is imádjuk, mert mindig tud nevetni saját magán is, és nemegyszer viccelődött a pluszkilóin is. A műsorvezető teltebben is igazi ikon, de a legutóbbi Insta-fotóján igazán bomba alakja van. Ez Zsír!OrigoNem segít a fogyásban a citromos vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190419-nem-segit-a-fogyasban-a-citromos-viz-tevhit-dieta.htmlRégóta tartja magát a köztudatban az a tévhit, hogy a reggeli előtt megivott citromos víz gyorsítja a fogyást, és segíti az anyagcserét, de ez nem igaz. Ez Zsír!OrigoDiétázni kezdett Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190119-dietazni-kezdett-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlSzakemberrel állíttatott össze étrendet és komoly diétába fogott Erdélyi Mónika. A műsorvezető a bikiniszezonra szeretné formába hozni magát. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.hu10 kilót fogyott Singh Viki: megmutatta, hogyan festett teltebbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181027-10-kilot-fogyott-singh-viki-megmutatta-hogyan-festett-teltebben.htmlElőtte-utána fotón mutatja meg Singh Viki, hogyan változott meg a teste az elmúlt időszakban. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.