Marilyn Monroe testmozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Monroe külsejét férfiak milliói imádták, tökéletes testét pedig mi, nők is mindig irigykedve szemléljük a színésznőről készült fotókon. Eszméletlenül karcsú derék, tökéletes combok, feszes test - a szőke ikon mindig is adott magára, testét pedig többek között a rendszeres jógagyakorlással tartotta karban. Csináld utána!

Manapság a jóga nagy divat a sztárvilágban - itthon és külföldön is számos követője akad a különböző irányzatoknak. Ez nem is csoda, hiszen a rendszeres jógázás nemcsak a testet formálja gyönyörűen, de a lélekre is nagyszerű hatással van. Jól tudta ezt a múlt század közepén Marilyn Monroe is, aki az ászanák rendszeres végzésével tartotta karban tökéletes testét. A színésznőt már húszévesen, 1946-ban is fotózták jógázás közben, később pedig állítólag Indra Devi jógaiskolájába járt a Los Angeles-i Sunset Boulevard-ra. Évekkel később olyan sztárok csatlakoztak hozzá, mint Elizabeth Arden vagy Greta Garbo.

Forrás: www.retronaut.com

Persze Marilyn imádott pózolni, és élvezte, ha különös testhelyzetekben fotózzák, de a források szerint értett a jógához, és igen intenzíven végezte a gyakorlatokat. Ebben az is szerepet játszhatott, hogy a jóga segített neki megnyugodni és ellazulni a filmforgatásokon és egy kis megnyugvást jelenthetett számára a zaklatott életében.

Találtunk is egy videót, ahol jó pár fotón látható a színésznő jóga közben:

Te is szívesen jógáznál? Tanulj velünk!

Jógaiskolánkban a JógaKlikkel rendszeresen bemutatunk olyan pózokat, melyeket érdemes gyakorolni a tökéletes, szálkás, izmos test elérése érdekében. Itt megmutattuk azt a gyakorlatsortmelyet naponta végezve teljesen átalakul a tested, itt pedig azoknak ajánlottunk néhány ászanát, akik karcsú derekat szeretnének. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.