Hírességek, akiknek viszonyuk volt a bébisziterrel

Jerry Hall (L) and singer of The Rolling Stones, Mick Jagger with their daughter Georgia May Jagger during her christening at Saint Andrew's church, Richmond 1992
Getty Images/Dave Hogan - Dave Hogan
szaftos sztorik bébiszitter hollywood megcsalás botrány
Mindig nagyon fájdalmas, amikor egy kapcsolatban az egyik fél félrelép, de különösen kegyetlen dolog azzal összeszűrni a levet, aki közel áll a családhoz, a gyerekekhez, és segítséget jelent a mindennapokban. Több hollywoodi híresség házassága is azért ment tönkre, mert megkívánta a bébiszittert.

Egy dadus és a munkáltatójának kapcsolata nagyon személyes. A bébiszitter látja egy család és egy párkapcsolat legjobb és legrosszabb oldalát is. A családfő személyében általában egy magas státuszú férfiról beszélhetünk, aki igen kívánatos a nők számára - főleg Hollywoodban. Amikor az apa és dadus átlépik azt a bizonyos határvonalat, és minden kitudódik, hónapokig tartó botrány lesz belőle. Íme hét híres férfi, akiknek házasságát a bébiszitterrel vagy a házvezetőnővel folytatott viszony tette tönkre.

Ben Affleck

Miután 2015-ben kiderült, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner szakítottak, olyan pletykák is felröppentek, hogy Affleck és Christine Ouzounian, a bébiszitterük viszonyt folytattak. Sajtóértesülések szerint Affleck több hónappal a válás bejelentése előtt már csalta a feleségét Ouzouniannal, ezzel szemben a színészhez közeli források ezt cáfolták. Azt mondták, Affleck és Ouzounian munkakapcsolatban álltak egymással és barátok voltak, soha nem volt romantikus vagy szexuális kapcsolat köztük.

*EXCLUSIVE* Ben Affleck and reportedly mistress Christine Ouzounian shot together in April **MUST CALL FOR PRICING**
Ben Affleck és Christine Ouzounian, a bébiszitterük
Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media

2016-ban Jennifer Garner sem nyilatkozott egyértelműen a viszonnyal kapcsolatban, azt mondta a Vanity Fairnek, hogy már hónapok óta külön éltek, amikor tudomást szerzett a dadáról, és ha volt is kapcsolata az exférjével, annak a váláshoz nem volt köze.

Jude Law

Jude Law a Sadie Frosttól való válása után szinte azonnal összejött Sienna Miller színésznővel, és nagyon hamar el is jegyezte. Az új szerelem azonban tartotta sokáig izgalomban Law-t, hét hónappal az eljegyzés után robbant a bomba, hogy a színész félrelépett az előző házasságából született gyerekei bébiszitterével. A helyzetet a sajtó elől sem tudták titkolni, így a színész nyilatkozatot adott ki, beismerte a viszony tényét. Azt írta, mindent megbánt, és nagyon szégyelli magát. Úgy tűnt egy darabig, hogy Miller kiáll mellette és megbocsát, de nem sokkal később végleg elváltak útjaik. A bébiszitter, Daisy Wright szépen meggazdagodott a viszonyból, eladta a sztorit, és több interjút is adott. 

TENNIS-WIMBLEDON-LAW-MILLER
Jude Law és Sienna Miller
Forrás: AFP

Jude Law-nak összesen hét gyermeke született négy anyától.

Mick Jagger

Mick Jagger is a dadussal csalta meg első feleségét, Jerry Hall modellt. Claire Housemant Jerry vette fel, hogy segítsen a gyerekek körüli teendőkben. Kapcsolatuk érdekesen indult, Jagger már az első találkozás alkalmával meztelenül mutatkozott be neki. Nem kellett két nap, és Claire megadta magát a rocksztár sármjának, így mesélte el a történteket: 
„Még mindig nem tudom, hogyan történt, de Mick egyszer csak megsimogatta a hajamat, és ez nekem nagyon tetszett. Aztán egymás karjaiba omlottunk. Felültetett a reggelizőpultra, és lehúzta a melegítőnadrágomat. Szenvedélyesen csókolóztunk, forgott velem a világ. A következő pillanatban már szeretkeztünk." A feleség, Jerry ez idő alatt a szomszéd szobában volt a 7 hónapos Gabriellel. 

Jerry Hall (L) and singer of The Rolling Stones, Mick Jagger with their daughter Georgia May Jagger during her christening at Saint Andrew's church, Richmond 1992
Mick Jagger és Jerry Hall gyermekükkel
Forrás: Getty Images/Dave Hogan

Jagger sosem volt hűséges típus, nyolc gyermeke született öt anyától.

Robin Williams

A népszerű komikus is nagyon szerette a nőket, háromszor is megnősült. Az első feleségét, Valerie Velardit - akivel 1978 és 1988 között voltak házasok - többször is megcsalta. Az asszony így nyilatkozott erről: 

Imádta a nőket. Megértettem ezt és elfogadtam, szerettem volna, ha megkapja, amit akar, de közben arra is vágytam, hogy hazajöjjön.

A pár válása is hatalmas sajtóvisszhangot kapott, ugyanis Velardi akkor vetett véget a kapcsolatnak, amikor Williams a dadussal, Marsha Garces-zel lépett félre. Mire kimondták a válást, a bébiszitter hat hónapos terhes volt. 

Man of the Year Los Angeles Premiere - Red Carpet
Robin Williams és Marsha Garces
Forrás: Man of the Year Los Angeles Premiere - Red Carpet/couple


A színész elvette Garces-t, két közös gyerekük is született, de 2010-ben elváltak. Williams 2011-ben vette feleségül Susan Schneidert, akivel egészen a 2014-ben bekövetkezett haláláig együtt volt.  

Gavin Rossdale

2015-ben robbant a bomba: kiderült, hogy Gavin Rossdale, a Bush zenekar frontembere éveken keresztül csalta feleségét, Gwen Stefanit a gyerekeik bébiszitterével. Stefani a családi tableten fedezte fel férje és a dadus, Mindy Mann explicit üzenetváltásait, és a meztelen fotókat, amiket egymásnak küldözgettek. Az iPad össze volt kapcsolva Rossdale telefonjával, ez okozta a vesztét. Mannt természetesen azonnal kirúgták, bár Rossdale ragaszkodott ahhoz, hogy semmi sem történt köztük, csak flörtöltek egymással. Hónapokkal később azonban megtört, bevallotta a viszonyt, így Stefani véget vetett a házasságnak. Kiderült, hogy a rocker és a dadus kapcsolata három évig tartott, beleértve azt az időszakot is, amikor Stefani terhes volt harmadik gyermekükkel, Apollóval.

Gavin Rossdale,  és Gwen Stefani gyermekeikkel, és a bébiszitter, Mindy Mann
Gavin Rossdale és Gwen Stefani gyermekeikkel, és a bébiszitter, Mindy Mann
Forrás: Profimedia

Ethan Hawke

Ethan Hawke és Uma Thurman meghatározó sztárpárja volt a '90-es évek Hollywoodjának. Amikor bejelentették szakításukat, az egész világ felhördült. Hawke állítólag 2003-ban megcsalta feleségét Ryan Shawhughes-szal, két közös gyermekük dadájával. Hawke akkor hevesen tagadta az állításokat, de 2005-ben, amikor véglegesítették a válást, nyilvánosan randizni kezdett Shawhughes-szal. Három évvel később, 2008-ban összeházasodtak, két lányuk született. Legutóbb tavaly mutatkoztak együtt, a Torontói Filmfesztiválon.

Ethan Hawke és felesége Ryan Shawhughes, 
US actor Ethan Hawke (R) arrives with his wife Ryan Shawhughes for the screening of the film "Extrana Forma de Vida" (Strange Way of Life) during the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 17, 2023. (Photo by
Ethan Hawke és felesége Ryan Shawhughes
Forrás: Patricia DE MELO MOREIRA / AFP

Arnold Schwarzenegger

2011-ben derült ki, hogy Schwarzeneggernek a 90-es években viszonya volt az akkori házvezetőnőjükkel, Mildred Patricia Baenával. Az akcióhősnek egy fia is született Mildredtől: Joseph öt nappal azután látta meg a napvilágot, hogy Arnold felesége, Maria Shriver megszülte volna közös gyermeküket, Christophert. Shriver a botrány után elvált Schwarzeneggertől. A színész azóta többször is hangsúlyozta, nem veszekedtek akkor sem, és azóta is jóban vannak Mariával. 

Mildred Patricia Baena és fia, Joseph Baena, és Arnold Schwarzenegger  feleségével Maria Shriverrel
Mildred Patricia Baena és fia, Joseph Baena, és Arnold Schwarzenegger  feleségével Maria Shriverrel
Forrás: AFP/ Profimedia

A történetünk Mariával sosem ér véget. Megváltozott a kapcsolatunk, de nincs okom arra, hogy bármi mást érezzek iránta, mint szeretetet

 - nyilatkozta Schwarzenegger.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.