Csalódtak Katalin és a királyi család rajongói: nem azt kapták, amit vártak Lajos születésnapján

Katalin, Lajos
Northfoto -
hiányérzet katalin hercegné Lajos herceg
Több oka is lehet, hogy most egyetlen képet tettek csak közzé, és azt sem a megszokott időben.

Ahogy megírtuk, április 23-án töltötte be a 6. évét Lajos herceg. A hagyományok szerint Katalin és Vilmos a gyerekei születésnapja előestéjén megosztanak egy fotót az ünnepelt gyermekükről, másnap pedig alkalmanként még egyet. Ám most 22-én nem került fel friss kép az oldalaikra, csupán 23-án - kedd délután - láthatták egy fotó erejéig mekkorát nőtt a kis herceg, így amióta gyermekeik születtek, a Lajos születésnapja előtti nap volt az első alkalom, hogy nem osztottak meg új felvételt. Katalin ezúttal is maga készítette a fotót néhány napja Windsorban.

Több elmélet is létezik, hogy miért csak egy fotó került ki Lajosról. Az egyik, hogy ezzel is jelzik, hogy Katalin betegsége alatt ő és a család ragaszkodik a magánéletük határainak megtartásához, a másik pedig a hercegné márciusi retusálási botránya

Akármi is az ok, tudni lehetett, hogy a rajongók hiányolni fogják a képet. "Csalódottak lesznek, mert hiányzik a Lajos herceg születésnapját jelző fénykép. Ezt a hagyományt mindig is imádták és várják. Az azonban mindenkinek meg kell értenie, a fénykép egyszerűen csak hangsúlyozza, hogy Katalinnak időre, térre és magánéletre van szüksége, amit a videóüzenetben, ahol bejelenetette diagnózisát el is mondott" - vélekedik Richard Fitzwilliams királyi szakértő.

Lajos herceg egy évvel ezelőtti fotóját itt nézheted meg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.