Gyerekei biztonsága miatt aggódik Meghan Markle: súlyos döntést kell meghoznia

Meghan Markle
Forrás: Getty Images -
utazás Meghan Markle gyerekek biztonság Harry herceg
Meghan Markle az Egyesült Királyságba látogatott volna férjével és a gyerekeikkel, de a terveik megváltozhatnak, aminek Harry egyáltalán nem örül.

Meghan Markle állítólag meggondolta magát a családja közelgő brit látogatásával kapcsolatban, mivel aggódik a gyermekei biztonsága miatt, miután kiszivárgott a terveikről szóló információ - állítja egy forrás. A 42 éves kétgyermekes anyuka arra készült, hogy a jövő hónapban visszatér az Egyesült Királyságba Harry herceggel és gyermekeikkel, de egy forrás szerint aggodalmai miatt változtatást fontolgat, ami azt eredményezheti, hogy Harry ismét egyedül utazik.

Sussex hercege viszont mindenképpen szeretne részt venni az Invictus Games 10. évfordulós szertartásán a Szent Pál katedrálisban május 8-án, ezért nem örül a tervek esetleges megváltozásának.

 Most egyébként is jobban kötődik az Egyesült Királysághoz, mint valaha, különösen azóta, hogy édesapja és sógornője, a szintén 42 éves Katalin hercegné nyilvánosságra hozták a rák ellen vívott küzdelmüket. Harry szeretné, ha felesége "támogatná" ebben az időszakban - írja a Mirror.

Mostanra eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban"

 - állította a forrás. "A helyzet most arról szól, hogy a család fokozott biztonsági intézkedések mellett vegyen-e részt a rendezvényen, vagy Harrynek egyedül kell mennie".


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.