Kevin Costner öt gyerekét mutatta meg egyszerre Cannes-ban - Fotón a család

"Horizon: An American Saga" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival
FilmMagic/"Horizon: An American Saga" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival - Marc Piasecki
cannes-i filmfesztivál család kevin costner gyerek
A színész gyermekei is tiszteletüket tették a cannes-i filmfesztiválon. Édesapjuk filmjének bemutatójára érkeztek. Kevin Costner büszkén pózolt a családjával.

Május 21-én mutatták be Cannes-ban Kevin Costner új filmjét, a Horizont: Egy amerikai eposz című westernfilmet. Az alkotás rendezője, producere és főszereplője is maga Costner. A premierre a színészt a családja is elkísérte, hét gyermeke közül öt tiszteletét tette.

Kevin Costner és gyerekei
A képen balról jobbra: Cayden Wyatt Costner, Annie Costner, Kevin Costner, Grace Avery Costner, Hayes Costner és Lily Costner
Forrás: Northfoto

Kevin Costner hét gyermeke három nőtől született

Kevin Costner legidősebb gyermeke, Annie 40 éves, a másodszülött Lily pedig 37. Mindkettőjük édesanyja Cindy Silva, akivel Costner még az egyetemi évek alatt ismerkedett meg. Ebből a házasságból született 1988-ban a színész Joe nevű fia is. Costner negyedik gyermeke a 26 éves Liam, aki Bridget Rooney színésznőtől született. A sztárnak Christine Baumgartnerrel kötött házasságából szintén három gyermeke van: Cayden Wyatt 17, Hayes Logan 15 és Grace Avery 13 éves. A cannes-i filmfesztiválról tehát Joe és Liam Costner hiányzott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.