Demi Moore is ott volt Bruce Willis lányának iskolai ballagásán

2024 Tribeca Festival - "BRATS"
WireImage/2024 Tribeca Festival - "BRATS" - Gary Gershoff
Demi Moore Bruce Willis Emma Heming ballagás
Bruce Willis lánya, a 12 éves Mabel a napokban ballagott el az iskolából, a nagy eseményre pedig szinte az egész család, még apjának volt felesége, Demi Moore is elkísérte.

Bruce Willis felesége, Emma és Demi Moore nagyon közeli kapcsolatban állnak egymással, mióta a színész frontotemporális demenciával küzd. A család női tagjai igyekeznek mindenben támogatni egymást, így az sem volt kérdés, hogy mindannyian elkísérik Emma és Bruce idősebb lányát, Mabelt az iskolai ballagására.

Demi Moore
Demi Moore a lányaival jelent meg férje kislányának ballagásán
Forrás: Daily Mail

Demi Moore mindenben támogatja volt férje családját

Emma büszke anyaként érkezett a ballagásra legkisebb lányával, a 10 éves Evelynnel. Demi Moore pedig lányaival, a 32 éves Scouttal és a 30 éves Tallulah-val érkezett az eseményre. A színésznő elegáns, túlméretezett szürke öltönyt viselt sportcipővel, míg Emma fekete mini ruhában és alacsony sarkú cipőben jelent meg. Emma egy gyönyörű rózsaszín pünkösdi rózsákból álló csokrot vitt a ceremóniára, amelyet Mabel később boldogan tartott a kezében. Az ünnepség után a család Santa Monicában egy étteremben ünnepelte meg Mabel ballagását.

Emma kisebbik lányával érkezett a ballagásra
Forrás: Daily Mail

Bruce Willis betegsége átírta a családja életét

Mindenkit megrázott, amikor kiderült, hogy Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd. A színész vissza is vonult, ma már csak a családjával foglalkozik, ők pedig mindenben igyekeznek támogatni őt. Felesége a betegség szószólójává vált és most elismerte, ez az egész életüket átírta.

"Sok okom van arra, hogy miért váltam szószólóvá. Az egyik az, hogy úgy érzem, ezáltal én és a családom visszevettük az irányítást. Az FTD az egész életedet átírja" - mondta Emma Heming Willis Instagram-oldalán. "Visszahozott némi erőt és kontrollt az életembe, amiket ez a betegség elvesz. Az, hogy felszólalhatok a családomért, és a következő család szolgálatára lehetek, erőt ad, és elviselhetővé teszi ezt az utat" - tette hozzá. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.