Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmes pillantása ellopta a show-t - FOTÓ a nagy pillanatról

Trooping of the Colour katalin hercegné Vilmos herceg szerelem
Bár a betegség megváltoztatta az életüket, bizakodva tekintenek a jövőre. Katalin hercegné és Vilmos herceg szemmel láthatóan még jobban szeretik egymást, mint korábban: tekintetükből az egymásba vetett hit, a bizalom és a soha el nem múló szerelem sugárzott a Buckingham-palota erkélyén.

A várakozások és a Palota korábbi kommunikációjával ellentétben szombaton mégis megjelent a Trooping the Colouron Katalin hercegné. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné bejelentéséhez új fotó is készült 
Forrás: princeandprincessofwales/Instagram

Katalin hercegné az ünnepség előtt egy nappal adott ki közleményt

Azt, hogy ott lesz a nagy múltú rendezvényen, ami egyben katonai seregszemle és a mindenkori uralkodó hivatalos születésnapja, mégs ott lesz egy nappal korábban a hivatalos Instagram oldalán meg is osztotta. A bejelentés után a britek, de az egész világ is még jobban várták az ünnepséget. 

Az első fotókat az egész világ várta

Nem sokkal 11 óra után megjelentek az első fotók, ahogy Katalin kocsija behajt a Buckingham-palota udvarába. A hercegnét, aki betegsége ellenére most is rendkívül elegáns volt, gyerekei kísérték. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné és gyerekei hintóba ültek
Forrás: AFP

Ezt követően  a hercegné hintóba ült gyerekeivel, hogy megnézzék a Horse Guards Parade-t, majd, ahogy mindig megjelentek a Buckingham palota erkélyén. 

A királyi család a Buckingham-palota erkélyén
Forrás: Northfoto

Katalin és Vilmos szerelmes pillantása ellopta a show-t

Nem lehet nem észrevenni, hogy Katalin és Vilmos az ünnepség alatt hogyan nézett egymásra: úgy tűnik, hogy jobban szeretik egymást, mint valaha. Szerelmes tekintetüket fotósok meg is örökítették. Hivatalos közleményben a palota elárulta, hogy Vilmos teljes mértékben támogatja felesége visszatérését és továbbra is segíti a gyerekek körüli teendőkben. 

 

Kate Middleton appears on balcony alongside royal family during Trooping the Colour parade in first appearance since cancer announcement
Katalin hercegné, Volmos herceg és a gyerekek 
Forrás: Northfoto

Nem kétséges, Vilmos minddenben felesége mellett áll

Katalin pedig az ünnepség előtt kiadott közleményében arról is írt, hogy még mindig kezeléseket kap, de Vilmos mindenben mellette áll.  "Meghatott az elmúlt néhány hónapban érkezett minden kedves támogató és bátorító üzenet. A betegségem valóban megváltoztatta az életünket, de a sok szeretet, amit kaptunk, Vilmost és engem is átsegített a nehezebb időszakokon" - írta többek között.

Kate Middleton appears on balcony alongside royal family during Trooping the Colour parade in first appearance since cancer announcement
Katalin és Vilmos szerelmesen néztek egymásra
Forrás: Northfoto

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.