Hajdú Péter és Sarka Kata: a féltékenység állt közéjük?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság válság féltékenység Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A külvilág számára eszményi pár házassága válságban van, ezt már ők is beismerték. Az okokról azonban vajmi keveset lehet tudni, de sokan úgy vélik, a kölcsönös féltékenység mérgezte meg harmonikus kapcsolatukat. 

Néhány hete robbant a hír, miszerint Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságba került. Sokáig csak rosszindulatú pletykának tűnt a híresztelés, ám később Hajdú Péter és Kata is bevallotta, gond van a kapcsolatukkal. Kata már el is költözött a családi fészekből, Hajdú Péternek pedig a magánélete után egy szakmai válsággal is szembe kell néznie.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Az okokat azonban csak találgatni lehet. A közeli ismerősök szerint nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolatuk, hanem a kölcsönös egyre inkább elmérgesedő féltékenység okozta a válságot. Állítólag már abból is probléma volt, ha külön mentek szórakozni. "A probléma az, hogy Petinek és Katának is duruzsolnak a fülébe. Katáról már korábban szárnyra kaptak alaptalan hírek.

Összehozták egy politikussal, sőt Peti egyik közeli barátjával is.

Pedig a Katát ismerők tudják, hogy kedvesen és finoman mindig minden közeledési kísérletet elhárít" – mondta a Story Magazinnak egy közeli barát.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Hozzátette, természetesen Petiről is akadtak bőven híresztelések. "Július elején egy ismeretlen férfi kereste meg Katát, és

megpróbálta elhitetni vele, hogy a férje hűtlen hozzá.

Azonban ez éppen olyan valótlanság, mint amit korábban a kétgyerekes anyáról terjesztettek" – mondta az informátor, aki azt is tudja, hogy nem ment simán Kata elköltözése.

"Szabályos birtokvita alakult ki"

– mondta a lapnak. A portaszolgálatot ellátó biztonsági cég ugyanis először nem engedte be a költöztetőket, ők csak Hajdú Péternek engedelmeskedtek a közeli barát állítása szerint, aki úgy véli, a párnak magányra volna szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.