Céline Dion könnyek között vallott betegségéről: a rajongóit sokkolta a videó

Celine Dion
Getty Images - Edward Berthelot
küzdelem betegség dokumentumfilm Céline Dion
Az énekesnő minden nap küzd, hogy legyőzze a merev ember szindrómát, amivel diagnosztizálták, egyebek mellett erről is szól hamarosan megjelenő dokumentumfilmje, amelyhez új előzetes készült. Céline Dion a videóban könnyek között beszél a helyzetéről, ami sokkolta a rajongóit.

Céline Dion életének eseményeit és betegségét őszinte dokumentumfilmben tárja majd fel, amelyhez új előzetes készült. Az énekesnő az úgynevezett "merev ember" szindrómával küzd, és csak a csodában bízik.

Céline Dion
Céline Dion dokumentumfilmjének ekőzetese sokkolta az énekesnő rajongóit
Forrás: YouTube/Prime Video

Sokkos állapotba kerültek Céline Dion rajongói

Az énekesnő vállalta, hogy dokumentumfilmben mutatja be ritka betegségével, az úgynevezett "merev ember" szindrómával való küzdelmét. Természetesen az I am: Céline Dion nemcsak erről fog szólni, hanem az életéről és a karrierje során elért eredményeiről is. A film 2024. június 25-től lesz elérhető az Amazon Prime Videón, most pedig új előzetest kapott, amelyből világossá válik, az énekesnő nem rejtegeti az igazságot. A sztár könnyes szemmel vall küzdelmeiről, ami sokkolta a rajongóit.

"Ez a videó darabokra tört engem. Milyen csodálatos és erős nő" - írta egy követője. "Teljesen sokkolt, nem érdemli meg ezt a helyzetet" - szólt egy másik hozzászólás, míg egy harmadik személy bevallotta: "Céline Dion megríkatott, pedig még ki sem jött a dokumentumfilmje." Valaki más így kommentálta: "Már most sírok."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.