színész gyereksztár LifeNight Baywatch gyerekszínész Jeremy Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ismertünk rá a Baywatch egykori gyereksztárjára, Jeremy Jacksonra. A színész csodálatosan kidolgozott testét mutogatta a napokban a hawaii napfényben.

Napsütés, tenger, Hawaii és feszes izmok - szinte halljuk, ahogy felcsendül a sorozat ismerős főcímdala. A szemünk előtt cseperedett fel Jeremy Jackson, aki David Hasselhoff sorozatbeli fiát játszotta éveken keresztül. Az egykori gyerekszínész mára felnőtt, és nem is akármilyen férfi vált belőle. A 32 éves sztár feleségével, Lonnie Wilkinsonnal nyaralt Hawaii szigetén, ahol bárki szemügyre vehette, miből lett a cserebogár. A róluk készült friss fotókat itt nézheted meg. Feszes izmok, kockás has, gyönyörű idomok - nem csak az egykor drogproblémákkal küzdő Jeremynek, hanem kedvesének sem lehet oka panaszra. A pár láthatóan nagyszerűen érezte magát a nyaralás alatt, ahol edzőterem híján szörfdeszkán dolgoztatták meg a testüket.

Így festett évtizedekkel ezelőtt Jeremy a Baywatch-ban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.