Új ízekkel, hatalmas választékkal indul a grillszezon a Lidlben

PR cikk grilltermék grillszezon
Legyél idén te a kerti partik sztárja! A forró nyári délutánokat nehezen tudnánk elképzelni szabadtéri grillezés nélkül. A kellemes nyár esti sütögetéseknek mindig megvan a maga hangulata. Nehéz kérdés, hogy mi kerüljön ilyenkor terítékre, ha pénztárcabarát áron szeretnénk kiváló minőségű élelmiszereket vásárolni a grillezéshez. A Lidl áruházakban azonban ez nem idén sem okoz gondot, hiszen a vállalat a tavalyi évhez képest jóval nagyobb szortimenttel készül vásárlói számára.

Mi jellemezhetné jobban a nyári időszakot, mint a gondtalan, vízparti csobbanások, a hűsítő italok, a kellemes baráti összejövetelek és a jól megérdemelt hétvégi grillpartik. Legyen szó nagyvárosi erkélyről vagy kültéri kiskertről, a lényeg, hogy felhőtlenül élvezzük a sütögetés minden pillanatát.  A friss alapanyagból készült grill fogások ráadásul nem csak ínycsiklandóak, de egészségesebbek is az olajban vagy zsírban sült társaiknál. A tökéletes eredmény érdekében azonban fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a különféle grillhúsokat, húskészítményeket és az egyéb hozzávalókat is.

LIDL

A Lidl továbbra sem lassít

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi diszkontáruházlánca a tavalyi grillszezonban jelentős mértékben, közel harmadával növelte az értékesített grilltermékek darabszámát. A vállalat további bővüléssel számol, hiszen az idei szezonban nemcsak a hazai, hanem már hat külföldi Lidl áruházban is elérhető lesz a kiváló minőségű magyar grillkolbász, ami a magyar beszállítóknak exportlehetőséget és ezáltal további növekedést jelent.

A Lidl folyamatosan bővíti széles, minőségi termékkínálatát, hogy a vásárlói igényeket maximálisan kiszolgálja. Így a hetente megújuló, az áruházlánctól már megszokott kedvező ár-érték arányú és akciós áron kínált ajánlatain felül kiemelten készül a grillszezonra is. Ennek köszönhetően a szezonális grillkínálatban közel 60 különböző grillhús és húskészítmény érhető el, melyek között új ízesítések és új termékek is találhatóak. Sőt nemcsak a hazai, hanem a külföldi Lidl áruházak vásárlói is leemelhetik a polcokról a Grill&Fun saját márkás termékcsaládba tartozó Party-mix magyar grillkolbászt, ami a hazai beszállítók számára export és fejlődési lehetőséget biztosít, hozzájárul továbbá az ország gazdasági növekedéséhez és versenyképességéhez is.

LIDL

„Újdonságokkal és egyre bővülő választékkal indítjuk az idei grillszezont, hogy a kínálatban mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A tavalyi évben elért eredmények is azt mutatják, hogy jó úton járunk, hiszen több mint 5,7 millió kilogramm grillterméket értékesítettünk, ami 28 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit. Az egészségtudatos életmód támogatásaként ráadásul tavaly tengeri gyümölcseivel is bővítettük grillkínálatunkat, mely oly sikeresnek bizonyult, hogy 2023-ban a legnagyobb növekedést ebben a termékkategóriában értük el. Ezek az eredmények is azt mutatják, hogy vásárlóink megbíznak termékeink minőségében és ízvilágában, és szívesen térnek be hozzánk. Beszállítói partnereinket pedig az exportpiacokon való megjelenésben kívánjuk támogatni a grilltermékek esetében is, így idén a fogyasztók a Lidl hálózatán keresztül már 6 különböző Lidl országban is leemelhetik a polcokról a kiváló minőségű magyar grillkolbászt.” – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A választék több mint lenyűgöző

A vállalat elkötelezett az iránt, hogy széles, magas minőségű, ugyanakkor kedvező árú kínálattal várja vásárlóit. Nincs ez másként a grilltermékekkel sem, így az idei szezonra az eddigieknél jóval szélesebb, a tavalyihoz képest nagyobb szortimenttel készül, amiben különböző grillhúsok – csirke, sertés és a marhahús, valamint húskészítmények és halak is egyaránt megtalálhatók. A magas minőségű és kedvező árú szortimentben idén új termékek és újfajta ízesítések is megtalálhatóak lesznek, így mindezeknek köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Minden évben nagy népszerűségnek örvendenek a különféle grilltermékek. Tavaly debütált nagy sikerrel az áruházlánc saját márkás Gill&Fun termékcsaládhoz tartozó juhbeles grillkolbász két új ízesítésben: a szarvasi és a füstölt paprikás. A sikereken láttán idén további ízesítésekkel bővül a kínálat, melyek eltérnek a megszokott tipikus ízvilágtól, így összesen már 10 különböző ízvilágban érhető el ez a magas minőségű juhbeles grillkolbász – többek között a gyömbéres-citromos, fajitás fűszerezésű, tormás és cayenne bors ízeket is kipróbálhatják a vásárlók.

LIDL

Ízletes és egészséges fogások egy füst alatt

A szárnyas húsok között megtalálhatóak lesznek a különféle marinádozott csirke- és kacsamellfilék, csirkeszárnyak és combok, de csirkecombsaslik, pulyka grillkolbász és csirke hamburger is színesíti a választékot. A sertéshúsoknál elsősorban a tarjából és karajból készült grilltermékeknél nagyon kedveltek és népszerűek az örökzöld magyaros és zöldfűszeres ízesítésűek, de kedvelték a vásárlók a curry-chili párosítást is, itt is számíthatnak a vásárlók új ízesítésre, többek között például a gyömbér-chili párosításra.

De lesznek újdonságok is, úgy, mint a borsos, paprikás, mustáros, vagy a világos ill. barna sörben pácolt tarja, de ide sorolható a BBQ/paprika ízesítésű császárszalonna is. Nem szabad megfeledkezni a nagyon széles hamburger választékról sem, ami kiegészül egy jalapeno-s termékkel. A különlegességre vágyók a Wagyu marha hamburger húspogácsát is választhatják. A steakek is nagyon népszerűek, amiből széles választékot kínál a Lidl, a nyár folyamán pedig újabb „Marhajó” termékekkel bővül a kínálat. Aki inkább a halakat részesíti előnyben, úgy az is megtalálja az áruházlánc kínálatában, például a lazac, a garnélanyárs is kitűnő választás lehet.

A folyamatosan bővülő kínálat jelzi azt is, hogy a vállalat elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció iránt, bízik abban ez a széles kínálat garantáltan fokozza majd a grillparty-k hangulatát.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.