Shodeinde Dóra X-Faktor Király L. Norbi Vastag Csaba döntő kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulislágereket hallhattunk szombaton az X-Faktorban: a két legkiemelkedőbb produkciót Király L. Norbi és Vastag Csaba nyújtotta. Shodeinde Dorka eddigi legjobb teljesítményével esett ki a döntőből.

Norbi visszatért régi önmagához, nem voltak pörgő táncoslányok, és elmaradt a csillogó szmoking is: így volt tökéletes. Állva tapsolt az egész stúdió, mi is otthon.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Az idősebb Vastag testvér a Házibuli filmzenéjét énekelte, és valószínűleg két percre mindenki visszacsöppent a felhőtlen diákévek összebújós, jaffaivós bulijaiba. Ők ketten és Shodeinde Dorka, valamint Takács Nikolas előadása volt még igazán lebilincselő. Nikolas mindig jó, és ez most sem volt másképp: csodálatos a hangja, világszínvonalú előadásokat láthatunk tőle, sosem hibázik, és persze elájulunk a huncut mosolyától. Valami mégis hibádzik: túl tökéletes a srác. Múlt héten, amikor párbajozott, és lazítósan énekelte a Cserháti-számot, kizökkent a tökéletes szerepből, sebezhető volt, s többek közt ezért is volt fantasztikus a párbajdala.

Wolf Kati eszméletlenül festett a farmer forrónadrágjában: ilyen lábakat hiba lenne eltakarni. Kati szexi, nőies és remekül mozog, mégsem volt most az igazi. David Guetta-számot nem túl szerencsés egy tehetségkutatóban énekelni: esélye nem volt megmutatni mindazt, amire képes. Szegény Vastag Tomi is a dala áldozatává vált: Uptown girl, tinglitangli szörnyűség volt, de nem Tomi tehetett róla. Hogy jót is mondjunk: végre megmozdult, és nagyon jól csinálta! Janicsák Veca biztonságos énektudásával ismét lírai számot énekelt: a Szerelem első vérig betétdalát. Szép volt, szép volt, mégis hiányzott valami. Hozzátennénk, hogy nagyon szeretnénk végre, hogy Veca igazi pörgős és energikus számot énekeljen, mert ezt az arcát még nem ismerhettük meg.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



A műsor meglepetésvendége Csonka András és a "fülbemászó" Ding Dong volt. Nem tudtuk először, hogy sírjunk vagy nevessünk, de Csonka Picin látszott: poénra veszi ezt a páratlan világslágert. Mi is így tettünk.

Sejthető volt, hogy Vastag Tomi a kiesés szélére kerül, és Dorka hiába énekelt nagyot, a nézők nem találták egyenletesnek a teljesítményét. A mentorok közül ahogy megszokhattuk, mindenki "hazaszavazott", Malek Miklós Tomit hallgatta volna tovább, Feró pedig Dorkát, így ismét előkerült a baljós boríték, és a nézők döntöttek, miszerint a fiatal kismama mehetett haza a családjához. Alig várjuk a jövő hetet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.