Rúzsa Magdi siketek Megasztár énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siket szépséggel lép fel az énekesnő a Megasztár péntek esti döntőjén.

A vendégművészként fellépő Rúzsa Magdi dalát Weisz Fanni siket fotómodell jeleli végig. Fanni és sorstársai a Kerülj Közelebb mozgalom tagjaként többek között ezzel a kezdeményezéssel szeretnék felhívni a figyelmet a fogyatékkal élőkre. A Médiaunió tagjaként a TV2 kampánnyal segíti integrációjukat.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


A Megasztár 3 nyertese, Rúzsa Magdi szívesen vett részt a kezdeményezésben. Az ő ötlete volt, hogy Fannival együtt álljon színpadra. "Fiatal koromban dolgoztam olyan helyen, ahol egészséges és sérült gyermekek egyaránt voltak. Akkor eldöntöttem, hogy ha lesz rá lehetőségem, fel fogok szólalni az érdekükben, hogy ők is teljes értékű emberek. Szeretném, ha több ehhez hasonló fellépése akadna Fanninak. Számomra ő olyan, mint egy kapu, általa elérhetem azokat az embereket, akiket másképp nem" - mondta el az énekesnő. Weisz Fanni 18 éves, születése óta siket. Kamaszkorában egy hosszadalmas műtétnek köszönhetően az orvosok elérték, hogy valamit halljon a külvilágból. A beavatkozás után elkezdett beszélni tanulni. "A kedvenc énekesnőm Rúzsa Magdi, ezért különösen örültem a felkérésnek. A Megasztárban való szereplésem egy nagy lehetőség, hogy üzenjek a hallóknak: mi siketek is itt vagyunk, közöttetek élünk, és teljes értékű emberek vagyunk! - nyilatkozta Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.