Tényleg Janicsák Veca fog kiesni a mai X-Faktorból?

X-Faktor szavazás kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasói szerint Janicsák Veca lesz a ma esti tehetségkutató kiesője. És szerinted?

Olvasóink szerint szoros a verseny a három versenyző között. A szavazók 31 százaléka szerint Janicsák Veca, 29 százaléka szerint Takács Nikolas, 28 százaléka szerint pedig a showman Király L. Norbi fog ma este kiesni az X-Faktorból.

A legkevesebb szavazatot Vastag Csaba kapta, az olvasók mindössze 10 százaléka gondolja azt, hogy a sármos fiúnak kell ma távoznia a színpadról. Ez azért is furcsa, mert a múlt heti adásban ő és öccse, Vastag Tamás párbajoztak egymással, miután a kisebbik Vastag fívér könnyes dráma keretében távozott az X-Faktorból.




Veca már hetek óta az egyetlen női versenyző, aki a lírai dalok után múlt héten végre megmutatta vadmacska énjét is. Az elmúlt hetekben Veca dalai közül az egyik legszebb a Most múlik pontosan című Quimby-szám volt, amit a Csík zenekar is feldolgozott.


Szerinted is Veca lesz a következő kieső? Szavazz te is!

Korábban:

Szerelem és enyelgés az X-Fakorban
X-Faktor: Keresztes könnyezett, a bombanő távozott
Súlyos beteg Király L. Norbi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.