Vastag Csaba: "Valóban együtt voltunk Vecával"

X-Faktor párkapcsolat Vastag Csaba szerelem döntő együttlét Janicsák Veca énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba az X-Faktor szerda esti utolsó klubkoncertjén csak a Life.hu újságírójának nyilatkozott Vecával való kapcsolatáról.

Vastag Csaba bevallotta, hogy valóban együtt voltak Vecával néhény nappal ezelőtt az egyik budapesti hipermarketben. "Késő este kiugrottunk kefirt és ásványvizet venni, és tényleg megöleltem Vecát, de semmi több nem volt közöttünk"- magyarázta Csaba, akit már nem először hoztak össze az X-faktoros énekesnőkkel.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A közös munka és a három hónapos összezártság közel hozta a fiatalokat egymáshoz, és Csaba úgy érzi, mintha mindannyian egy családhoz tartoznának. A sármos énekest nagyon bántotta, hogy kiesett a lány, hiszen az öccse után most, ha közvetve is, de Veca álmát is ő tette semmissé. "Olyan ez, mintha gladiátorok lennénk, és más bukásán juthatunk csak előre." Csaba szerint megérdemelte volna Veca, hogy a döntőbe kerüljön, és mindenképp őt kellett volna továbbengedniük a mentoroknak.


szólj hozzá: Vastag Csaba - 2010.12.11


A szerdai klubkoncerten mindenesetre már nem ölelgette egymást a két énekes, sőt biztos, ami biztos, mást sem ölelgettek.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


A lányok kedvence azonban továbbra sem hajlandó elárulni, van-e barátnője. Csaba állítja, hogy nem az X-faktoros szavaztok miatt titkolózik, az ugyanis nem bántaná, ha csak emiatt szavaznának kevesebben rá. Az idősebb Vastag fiú úgy gondolja, hogy Király L. Norbi lesz a tehetségkutató győztese, de azért persze saját magát is esélyesnek tartja.
A klubkoncerten Ganxsta Zolee is feltűnt - akit állítása szerint csak a felesége rángatott el -, és ő is Norbi győzelmére tippel, bár Zolee szerint az érces hangú előadónak még formálni kell a stílusát.

Nézegess képeket az X-Faktor szerda esti utolsó klubkoncertjéről:

/1012/Az_X-20101216123420



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.