katy perry vélemény szimbólum Madonna vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mélyen vallásos énekesnő istenkáromlásnak tartja Madonna egyes koncertjeleneteit, és emiatt elítéli az énekesnőt.

Bár Madonna akár az anyja is lehetne Katynek, az énekesnőt ez egy cseppet sem zavarta abban, hogy kritikus véleményt formáljon a popkirálynőről - tudtuk meg a Borsból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Katy ugyanis nem nézi jó szemmel, sőt elítéli azokat az előadókat, akik vallási szimbólumokat használnak föl a koncertjeiken vagy klipjeikben, csak azért, hogy még meghökkentőbbek legyenek.



"Számomra a spiritualitás nagyon fontos, és nem szeretem, ha egyesek nem tisztelik mások vallásosságát. Azt pedig kimondottan istenkáromlásnak tartom, hogy Madonna a drámai feszültség kedvéért egy-egy koncertjén keresztre feszítve énekel" - tette hozzá Katy. A popdíva eddig még nem reagált a fiatal énekesnő megjegyzéseire, de Katy jelmezeit elnézve biztosan lenne egy-két jótanácsa feltörekvő kolléganőjéhez.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Megdöbbentő jelmezekbe bújt Katy Perryhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-megdobbento-jelmezekbe-bujt-katy-perry.htmlMadonna arca teljesen eltorzult!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-madonna-arca-teljesen-eltorzult.htmlHalálra éheztetik és kínozzák a gyerekeket egy orosz intézetbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110122-halalra-eheztetik-es-kinozzak-a-gyerekeket-egy-orosz-intezetben.htmlBotrány! Aktfotózás miatt szakított a VV féltékeny szerelmese!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-botrany-aktfotozason-szakitottak-a-vv-szerelmesei.htmlCiki! Rosszul választott cipőt a mindig tökéletes topmodell! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110121-heidi-klum-labara-kicsi-a-cipo.html11 év után teljesült az álma: visszakapta a saját hangjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-11-ev-utan-teljesult-az-alma-visszakapta-a-sajat-hangjat.htmlMegdöbbentő! A szexszel így hosszabbíthatod meg az életed!http://www.life.hu/szeress/szex/20110121-szex-az-aktiv-szexualis-elet-a-hosszu-elet-titka.htmlAlekosz Zsófit viszi párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-kivalasztas.htmlTakács Nikolasnak nem kell VV Ildi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110121-nikolas-kikosarazta-vv-ildit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.