Terry McMillan amerikai írónő rátámadt Will Smithre. Azzal vádolja a sztárt, hogy kizsákmányolja a gyermekeit.

A sikeres szerző saját Twitter-oldalán osztotta ki a Smith szülőket. "Smith gyerekei máris sztárnak képzelik magukat, és kifejezetten arrogánsan viselkednek. Annyira szomorú ezt látni" - írja McMillan.

Forrás: AFP

Ami azt illeti, a gyerekek, Jaden és Willow Smith máris szüleik nyomát követik. A színész idősebbik gyermeke egymás után forgatja a filmeket Hollywoodban, míg a kisebbiket máris az új Rihannaként aposztrofálják. Terry McMillan azonban még messzebbre megy a vádaskodással. "A Smith gyerekeket egyszerűen prostituálják és kizsákmányolják a szüleik" - írja az írónő, aki szerint Will Smith kötelessége az lenne, hogy megóvja a tizenkét éves fiát és tízéves lányát, hiszen éppen elég rossz példát láthatott már ő is, hiszen sok sztárcsemete élete vett már rossz irányt. "Nézzék meg Lindsay Lohant vagy a Phoenix fiúkat. Egyszerűen kimarad a gyerekkoruk, pedig az bármilyen hírnévnél és dicsőségnél fontosabb" - figyelmeztetett a szerző.

Forrás: Borsonline

Szíj Melinda élő adásban sírta el magáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-elsirta-magat-a-megasztar-enekese-szij-melinda-aki-teljesen-osszeroppant.html Adam Sandler csillagot kapott Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-adam-sandlert-a-nagy-nevetteto-szineszt-is-csillaggal-jutalmaztak-hollywoodban.html Kislánya született a rákból felépült színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-megszuletett-christina-applegate-es-martyn-lenoble-kislanya.html Elhunyt Dopeman nagymamája ishttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-dopeman-nagypapaja-utan-most-elhunyt-a-rapper-nagyanyja-is.html Szandikát hazaküldik a ValóVilágból?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-szandikat-kirughatjak-a-valo-vilagbol.html Átkot hoz a színésznőkre az Oscar-díj!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110202-oscardij-a-legjobb-szinesznok-nagyobb-esellyel-valnak-el-mint-a.html VV4: Mindenki kiborul! Meddig bírják még a lakók?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110202-valo-vilag-4-ideglieg-kimerultek-a-lakok.html Nincs hulla a nylon alatt - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110201-sztankay-adam-nincs-hulla-a-nylon-alatt-a-facer.html Nicole Kidman megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110201-nicole-kidman-megmutatta-kisbabajat.html Sztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.html Eva Longoria végleg megszabadult férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-eva-longoria-es-tony-parker-hivatalosan-is-elvaltak.html