halál Dopeman támadás kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappert újabb tragédia érte, nagypapája után most a nagymamáját is elvesztette.

A zenész családja ismét gyászol, mivel a nagypapa halála után most egy újabb tragédia érte a Pityinger családot: Dopeman 80 éves nagymamája is elhunyt. Az idős hölgyet már napok óta mesterséges kómában tartották, miután férje belehalt az őket ért brutális rablótámadásban szerzett sérüléseibe - értesült a Bors.

Virágvölgyi István [origo]
Virágvölgyi István [origo]

Az idős, védtelen házaspárt január elsején érte kegyetlen támadás otthonukban, amikor ismeretlen tettesek összeverték őket. A rablók cigarettacsikkeket nyomtak el a nagyszülők testén, a nagypapa karjáról pedig csontig levágták a húst. Némi készpénzt és ékszert vittek el az idős házaspártól a támadók, majd bezárták őket saját házukba - így a nagyszülőknek hajnalig kellett várniuk, mire valaki meghallotta kiáltásukat, és kihívta a mentőket. Dopeman nagyapja nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, majd pár hétre rá, álmában hunyt el. A nagymama, bár felületes testi sérüléseket szenvedett, most mégis követte férjét a halálba.
"Külföldön voltam, amikor utolért a halálhíre. Lehet, hogy így a jobb a mamának, most újra együtt vannak a papával, és a család is egymás mellé helyezi őket örök nyugalomra. A munkába temetkezem, lemezt készítek, fellépéseket szervezek és forgatom a műsoromat" - mondta Dopeman, aki bízik benne, hogy elkapják a tetteseket.

"Bármi is lesz a rablók büntetése, biztos nem lesz elég, de remélem, hogy az élet rendet tesz. A nyomozásról semmilyen új információnk nincs, a rendőrség nyilván teszi a dolgát."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.