Owen Wilson Woody Allen Carla Bruni-Sarkozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendezőzseni ismét nagy dobásra készül - Párizsban forgat, méghozzá a francia elnök szépséges nejével!

Woody Allen, Carla Bruni-Sarkozy és Owen Wilson Párizsban időzik mostanság - közösen forgatják a Midnight in Paris című alkotást. Annak ellenére, hogy a filmben az Oscar-díjas Marion Cotillard, Owen Wilson és Kathy Bates is szerepel, minden figyelem Carla Bruni-Sarkozyre, a szupermodellből énekesnővé, most pedig filmsztárrá avanzsált francia elnökfeleségre terelődik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



A kínai asztrológiában elkezdődött a Nyúl évehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110202-kezdetet-vette-a-kinai-ujev-2011-a-nyul-eve.htmlTáncoló medvebocshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110201-teli-alma-utan-a-medve-kijott-a-barlangjabol.htmlNatalie megmutattahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110201-natalie-portman-terhessege.html30 éves a szívtipró énekes!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110130-justin-timberlake-harminc-eves.htmlDJ Mami meghódítja a világot!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110128-dj-az-idos-neni.htmlAnthony Hopkins megfiatalodott!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110127-anthony-hopkins-megfiatalodott.htmlAkcióhősök, ha összefutnakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-jason-statham-sylvester-stallone-es-donald-sutherland-a-mestergyilkos-bemutatojan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.