Gönczi Gábor Xantus Barbara Tatár Csilla Valentin-nap Barátok közt Tihanyi Tóth Csaba Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár szexi énekese, Kállay-Saunders András apró figyelmességgel lepi meg szerelmét, Tolvai Renit. Xantus Barbara pedig bulival és új filmsorozatával ünnepli a Valentin-napot.

Kállay Saunders-András és Tolvai Reni

András elmesélte, miért is várja nagyon az idei Valentin-napot, és mit gondol erről az ünnepről. "Szerintem minden nap Valentin-nap kellene hogy legyen egy jó párkapcsolatban. Számomra nem jelent sokat ez a nap, mert nemcsak február 14-én, de az év 365 napján meg kell mutatnod a párodnak, mennyire szereted. Idén színpadon ünnepeljük a szerelmesek napját, de egy aprósággal egészen biztosan meglepem Renit. Ő jobban örülne egy elegáns étterem helyett annak, ha én magam főznék neki valamit. Az utóbbi Valentin-napok legtöbbjén általában nem volt párom - így az idei február 14. egészen különleges lesz..." - vallotta a Megasztár szépfiúja.

TV2 press
TV2 press


Játék: Írd meg nekünk egy Valentin-napot történetét, és nyerj!




Xantus Barbara és Szurdi Miklós

Barbara előtt különleges Valentin-nap áll, hiszen az ünneplés mellett jövő héten debütál egy új tévésorozata, melyet férje, Szurdi Miklós rendez. "Idén, a Valentin-nap előtti hétvégén egy belvárosi szórakozóhelyen leszünk, ahol egy 50-60 fős társasággal ünnepeljük a szerelem ünnepét - a legjobb barátaink, a családom, és minden számomra kedves ember társaságában. DJ gondoskodik majd arról, hogy a zene a mi ízlésünknek megfelelő legyen. Szeretem a Valentin-napot, mert ez egy remek alkalom arra, hogy kimutassuk a szeretetünket a számunkra fontos emberek felé. Tíz éve volt egy igazán emlékezetes február 14-e: a férjem a bemutatómra ugyanazt a plüssmacit vette nekem piros szívecskével, mint amit én neki. Ez is azt mutatja, mennyire egymásra vagyunk hangolva."

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub



Tipp: Nyerj értékes ajándékokat Valentin-napra!



Tihanyi-Tóth Csaba és Rita



Tihanyi-Tóth Csaba, a Barátok közt Novák Lacija nem tartja magáénak az amerikai ünnepeket. "Én a magyar ünnepek híve vagyok - mindig megünnepeljük a házassági évfordulót, az anyák napját, a karácsonyt, a magyar ünnepeket. Úgy mondanám, hogy attól még, hogy a hálaadás ünnepét nem tartjuk, eszünk pulykát. A Valentin-napot sem tartom sokra, de a feleségemet meglepem egy csokor virággal, mert tudom, hogy ez a szerelmesek napja."

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Gönczi Gábor és Tatár Csilla

Gábor igazi romantikus lélek, így nem zárkózik el attól, hogy szerelmével megadja a módját a Valentin-napnak: ,,Szerintem a Valentin-nap egy kedves ünnep, és én igazi ünneplős típus vagyok. Számomra ilyenkor sokkal fontosabbak a kis odafigyelések, mint a tárgyi ajándékok. Ezen a napon nem maradhat ki a romantikus vacsora, egy hangulatos borozgatás...De a legfontosabb, hogy február 14-én együtt legyünk, így Csillával mindig úgy szervezzük ezt az estét, hogy csakis kettesben lehessünk. "

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



A 6 legnagyobb hiba, amit a pasik elkövetnek Valentin-naponhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110210-a-6-legnagyobb-hiba-amit-a-pasik-elkovetnek-valentinnapon.htmlAz 5 legjobb ajándékötlet Valentin-napra, 1000 forint alatthttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110209-az-5-legjobb-ajandekotlet-valentinnapra-1000-forint-alatt.htmlAjándékok Valentin-napra, amire minden nő vágyikhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110207-ajandekok-valentin-napra-amire-minden-no-vagyik.htmlScarlett Johansson összejött Sean Pennel?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-scarlett-johansson-osszejott-sean-pennel.htmlBotrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.htmlLindsay Lohan boldog és kisimult - a bíróságon!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-lindsay-lohan-boldog-es-kisimult-a-birosagon.htmlKároly herceg barátkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-karoly-herceg-talalkozott-zimbabwe-kormanyfohelyettesevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.