Földközi-tenger Nizza Nizzai Karnevál polip karnevál tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február kétség kívül a karneválok hava - a franciák sem maradhatnak ki a tél búcsúztatásából.

A Nizzai Karnevál a világ legnagyobb karneváljai közé tartozik. Idén 127. alkalommal rendezik meg a fergeteges programsorozatot, mely egészen március 8-ig tart majd. Húsz különböző színes és egyedi kocsi vonul fel a menetben, a zenét pedig közel 1000 - a világ minden tájáról érkező zenész biztosítja. A karnevál főszereplője ezúttal a Földközi-tenger királya, vagyis egy polip lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Két test, ha egymáshoz ér...http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110218-bozsik-yvette-sztravinszkij-est.htmlMindenki kedvence Heidi, a kancsal oposszumhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110218-ime-heidi-a-kancsal-oposszum.htmlBerlinben a király és a királynéhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110217-colin-firth-es-helena-bonham-carter-a-berlini-filmfesztivalon.htmlCeline Dion családi körbenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110217-celine-dion-csaladi-korben.htmlGazdira vár a cumizós kutyushttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110215-kutyamenhelyen-vigyaznak-a-kutyakra.htmlEgyütt buliztak a világhírű házaspárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-hazasparok-a-grammy-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.