Christina Aguilera börtön letartóztatás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában igencsak rájár a rúd a szőke énekesnőre: első filmje csúfosan megbukott, az NFL-döntőbeli előadásakor eltévesztette az amerikai himnuszt, most pedig börtönben töltötte az éjszakát botrányos viselkedése miatt...

Március 1-jén hajnalban rendőrök állították meg az énekesnőt és kedvesét. Mindketten erősen ittas állapotban voltak, Christina kedvese, Matthew Rutler ült a volánnál, és ő sem volt józan aznap éjjel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A rendőrök a "saját biztonságuk érdekében" helyezték éjszakára rács mögé a párt: Christina állítólag képtelen volt kontrollálni önmagát, ordítozott és igen agresszíven viselkedett. Másnap reggel a párocska elhagyta a rendőrörsöt - Matt Rutler, mivel ő vezetett, harmincezer dollár óvadék fejében távozhatott a fogdából. Christina válása óta egyre lejjebb csúszik a lejtőn: minden bizonnyal nincs rá túlságosan jó hatással öt évvel fiatalabb kedvese sem.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.