Több mint száz kilósra hízott a hiú énekes

betegség elhízott agyvérzés Ámokfutók stressz Kozsó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó a március elejei agyvérzése után hízott 105 kilósra.

Az énekes-producer a Blikknek elmondta, hogy úgy érezte baltával csaptak a bal füle mögé, és a nevére sem emlékezett a tragikus pillanat után. Kozsónak orvosai szerint nagy szerencséje volt, hogy nem bénult le testének jobb oldala.

www.amokfutok.hu
www.amokfutok.hu


A szomorú szamuráj éppen a tragédia előestéjén töltötte először együtt az éjszakát a szerelmével, Keirával, aki az Ámokfutók táncosnőjeként hódította meg Kozsó szívét. "Két éve ismerjük egymást, de tiszteletben tartotta, amikor még egy másik kapcsolatom volt. Nem próbálkozott, de a sok együtt töltött idő alatt kiderült, hogy összepasszolunk, és rájöttünk, hülyeség lenne elfojtani az érzelmeket" - meséli a csinos táncoslány, aki szerelme mellett állt a nehéz időkben is.

Keirát a nagy korkülönbség sem zavarja, mint ahogy az sem, hogy Kozso a kórházban 105 kilósra hízott. "Akkor is lefogyok!" - mondta eréjesen Kozso, aki két és fél hónappal az agyvérzése után már folytathatja fitneszprogramját, és futással, úszással, valamint relaxáló légzőgyakorlattal próbálja újra formába hozni magát. A popzenész orvosai szerint az agyvérzés oka a folytonos pörgéssel jellemezhető életmódban keresendő, így a jövőben jobban kell figyelnie arra is, hogy mennyit alszik, és a stressztől is kímélnie kell magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.