Merész ruhában pózolt a műsorvezetőnő! - Talán alsóneműt sem viselt Claudia?

zene tévéműsor Nagy Duett vetélkedő Liptai Claudia Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett hetedik adása nem csak a produkciók miatt volt izgalmas: a műsorvezetők is villantottak. Legalábbis egyikük.

A Nagy Duett hetedik adása: Árpa Attila búcsúzott! - Részletes összefoglalónk az estéről, videókkal!



Majka már az adás első perceiben szóba hozta Claudia ruháját, ami kétségkívül dögös volt: nem csak a vállát hagyta szabadon a rácsos ujj, de testének jobb oldalán is végigfutott egy csík, ami láttatni engedte azt is, hogy mit visel - vagy mit nem - a ruha alatt. Majka kérdése helyénvaló volt, amikor rákérdezett: "Rajtad nincs bugyi?" A szőke műsorvezetőnő természetesen elhessegette a kérdést, és a választ is megtartotta magának, ez az apró kis jelenet azonban éppen elég volt ahhoz, hogy a kíváncsi szemeket a műsorvezetőre terelje.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kétségkívül jól tartja magát

Talán Claudia valóban nem viselt semmit a ruha alatt, ami azért merész húzás, jelenlegi alakja mellett azonban mindez érthető. Tény ugyanis, hogy a műsorvezetőnő az utóbbi években sokat változott, és korábbi göbölyded formája mára sokat karcsúsodott. Érthető hát, ha úgy érzi, van mit villantania...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.