Bevadultak az aranypartos lányok

szex bulizás Ádám Flört őrültség Viasat3 Aranypart (reality) Éden Niki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar Jersey Shore-nak ígérték a balatoni proletár reality-t, de egyelőre csak döcögnek az események. Casting-problémákba futott a csatorna, mivel a reményt keltő srácok kétharmada joggal nevezhető papírkutyának: se egy ízes vita, se gruppenek, csak "Pörkölt" nyuszi szabadul el néha, s a csütörtöki adásban a lányok is megvadultak néhány órára.


Az Aranypart szereplői kevésbé, de a szerkesztők a topon vannak: isteniek időnként a zenei bevágások, jól passzolnak a hangulathoz. Most pedig egy örvendetes és vicces dologra lettünk figyelmesek: nagyon reméljük, direkt volt. Ada és Ádám két napja azon marakodik, hogy akkor igazából volt-e "szakszi" vagy sem, ezt csak ők ketten tudhatják, de mégsem. Andalgós parti séta után Ada kitalálta, hogy ő szerelmes a katapultba, fel kell ülnie és egyedül Ádámmal lenne hajlandó a vakmerő kalandra. A csillagszemű húzta a száját, de egy feles után mégis erőt vett magán: felült Adával. A lány sikít, imádja, Ádámnak már nem csak a szeme zöld, ebből róka lesz. Vagy ha nem is, elájul, ha kiszáll a székből. És ekkor bekúszik a viasatosok óriási fricskája: kemény fiúk klubja reklám. Micsoda geg! Ádám tényleg kemény fiú, mert végül is felült, de az a csipogás, amit a riportszobában levágott, nos kevésbé volt férfias. Nem baj, Adának tetszett, így is cuki a budaörsi dzsigoló.

Viasat3
Viasat3


Halló, apa?

Ádámnak nem jött össze az az este: próbált a nagy megpróbáltatások után hazatelefonálni, de apja csak nem vette fel a telefont, foglaltat jelzett. Lehet, épp Éden Szandrával csacsogott? (Utolsó információink szerint komoly a dolog: már egy közösségi oldalon is felvállalták egymást!) Rossz, mikor honvágyad van, csak pár lelkesítő szót hallanál, de nem tudsz beszélni az otthon maradtakkal. Ádi sem tudott, el is tört a mécses. Aztán jól megbeszélték Gáborral, hogy már neki is volt magányos napja, mikor hazavágyott a családhoz. Na végre, nem műmájerkedés, néhány őszinte mondat. Ada szakszin nem játszott, bár Ádám a katapult előtt még egyezséget ajánlott: ha felülnek rá, este akció lesz. A lány csak vigasztalt, de annyira nem jött össze a dolog, mert Ádám pár órával a sikertelen telefonhívás után már mocsárrészegen támolygott bánatában.

Fotó: VIASAT3/Laki Márton
Fotó: VIASAT3/Laki Márton


Buli, kéjelgés és ismeretlen férfiak

Főhőseink buliba indultak, a hangulat a tetőfokon, ezt mindig Levi magasba emelt kezei jelzik. Ada, Ádám, Niki, Gábor, Levi és Beki bevették az egyik szórakozóhelyet, míg Pista és Meli végzett a műszakkal. Pistát már várták a balatoni angyalkák, Meli pedig csak lődörgött, szokásához híven. A diszkóban aztán elszabadult a pokol: Gábor és Ádám nagyon részegek voltak, de mégsem ők vitték a prímet: a lányok boldog-boldogtalannak öltáncoltak, vergődtek, Niki megint kinyalt pár mézescsuprot, szokásához híven. A Bekivel való szórakozóhelyi álleszbikus jelenetet azért hiányoltuk. Ádám felfele vette az irányt, forgott a világ, Levi és Gábor pedig szörnyülködtek a könnyűvérű lányokon.

Tipp! Már tíz éve történt, hogy leomlottak a tornyok. Szeptember 11-re emlékezünk képgalériánkban. Katt ide!



Viasat3
Viasat3


Pista hajat mos és nyulat kerget: ma sem lesz szex

Abszurd pillanatok: Pista felcsalta magával műszak után a már ismerős lányokat: a feketét és a szőkésbarnát. Egyértelmű, hogy a fekete hajú lány a befutó, nem is értjük, minek oda a barátnője? Na mindegy. A nem mindegy viszont az, hogy Pista miután megitatta a hölgyeket, időt kért és elment hajat mosni, amit a lányok áhitattal végignéztek a fürdőszoba ajtajában állva. Nagyon megalázó volt, már nézni is. Pista meg is jegyezte, hogy el fog pirulni. Nem tette, inkább tovább molyolt, öltözködött, támogatta a közben befutó részeg Ádámot, majd be akarta fogni "Pörkölt" nyulat, hogy betegye a helyére. Egyedül egy órát kellett volna még a képernyő sarkában elrejteni, hogy megtudjuk, meddig váratta a hölgyeket. Elég sokáig, mert a nyúlkergetés közepette fogták a kis retikülöket, és illaberek, nádakerek leléptek. Pista szerint nincs nagy baj, van még sok csaj Siófokon.

A hétfői előzetesből kiderült: a fiúk tényleg nagyon kiakadtak a lányok viselkedésén: kezdik magukat rosszul érezni, hiszen ahelyett, hogy csajoznának, munkatársaik bulizási szokásain szentségelnek. A jövő héten folytatódik Ada és Ádám tinirománca, Meli kibukik majd, hogy őt senki sem csípi és Gábor szülinapja is közeleg.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.