Claudio bosszúból VV Gergő kedvesével randizik

VV Gergő Való Világ 5 Seherezádé szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fejlemény történt a brazil szappanoperára hajazó VV5-ös szerelmi sokszögben.

www.facebook.com
www.facebook.com

Claudio, Seherezádé temperamentumos olasz expasija bosszúból nálunk csajozik. A férfi a Blikk információi szerint péntek éjszaka szállt le a Rómából érkező gépről, és azonnal ment is tovább szórakozni, állítólag Gergő Csillájával... A két fiatal ugyanis az egyik közösségi oldalon már jó ideje ismerősei egymásnak, hiszen mindketten végignézték a tévében, ahogy kedvesük mással foglalatoskodik. Az olasz amorózó közösségi oldalán olvasható hozzászólások szerint most biztos, hogy a két "elhagyott" találkozik egymással, egy-egy bejegyzés is ezt bizonyítja. Claudio csupán csábítani jött a magyar fővárosba.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)





Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Claudio érkezésének ideje is érdekes, hiszen Gergő és Seri között épp most csattant el az első csók. "Ez a csók benne volt a levegőben, tüzes és romantikus volt" - mondta később Gergő. "Kizártam a külvilágot magam körül, és nagyon boldognak érzem magam Gergővel" - tette hozzá Seri.

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.