Megy a terelés - Valami nem stimmel VV Gigi dubaji útjával kapcsolatban!

dubajozás VV Gigi Való Világ 4 Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sok a homályos részlet a ValóVilág egykori hugicája, VV Gigi ünnepek alatti dubaji útja körül.




www.playboy.hu
www.playboy.hu


A napokban a Fókuszban az egykori villalakó elmondta, nem akar beszámolni arról, hogy a barátjával hol nyaralt. "Gondolkodtunk, hogy adunk egy képet, hogy nyaralunk, de aztán rájöttem, nehogy már nekem kelljen magyarázkodnom, hogy a barátommal külföldön nyaralok akár Dubajban, akár Amerikában vagy Kínában... pont ezért úgy vagyok vele, hogy nem fogok róla nyilatkozni" - mondta az RTL Klubon Gigi.



Gigi eltűnése után a lány testvére, Béci azt mesélte, hogy Giginek azért kellett lemondani szilveszter előtti fellépéseit, mert Marokkóba utazott egy munkalehetőség miatt. Az igazság valószínűleg nem derül ki, de a Blikk szerint ha Gigi tényleg ajándékba kapta a nyaralást, akkor nagyon szerencsés, hiszen vízum nélkül kellett utaznia. Gigi ugyanis nem igényelt belépési engedélyt az országba, pedig kötelező lett volna. Az Egyesült Arab Emírségekbe vízum nélkül senki nem teheti be a lábát, ehhez pedig szükség van az igénylő útlevelére, egy hiánytalanul kitöltött vízumigénylő lapra, egy igazolványképre, valamint megvásárolt repülőjegyre az Emirates légitársaság járatára, vagy egy kifizetett szállásfoglalás igazolására valamelyik dubaji szállodában.

"Nem tudom, hogy ezt hogyan intézhette el a barátom, én csak az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy merre repülünk, csak annyit tudtam, hogy egy afrikai országba megyünk" - mondta a visszatérése után Gigi a Blikknek. A lány neve már korábban is felmerült a dubajozással kapcsolatban: nyáron a Nemzeti Nyomozó Iroda már kihallgatta őt, amikor is fény derül arra, hogy több magyar hölgy is prostituáltként dolgozott az arab országban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.