Falusi Mariann Bereczki Zoltán Mester Tamás Megasztár 6 Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: a februárban induló Megasztár 6 négy zsűritagja: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás lesznek.

A TV2-n február 10-én induló széria zsűrije nagy feladat előtt áll, hiszen mostantól nem csak döntenek és véleményt mondanak, de az élő adások heteiben a versenyzők felkészítésben is intenzíven részt vesznek. ,,Álltam én is a Ki mit tud? zsűrije előtt, így tudom, mit jelent egy versenyző számára ez a fajta megmérettetés. A Megasztár ítészének lenni most hatalmas felelősséget jelent, hiszen egy-egy döntésünkkel, egy-egy megszólalásunkkal életeket befolyásolhatunk." - mesélte Falusi Mariann a TV2-nek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mester Tamás most reméli, hogy találnak majd olyan énekest, aki nemzetközi szinten is sikeres lehet: ,,Úgy éreztem, hogy ebben az évben az ítész szerep helyett, szívesen nyújtanék más formában is segítséget a versenyzőknek. Szerencsésen alakult, hogy ezt zsűritagként is megtehetem, hiszen részt vehetek a felkészítésükben. Hiszek abban, hogy Magyarországnak egyszer világsztárja lesz, ezért nálam egyetlen mérce van: van-e olyan előadó, aki képes világszínvonalon énekelni. Azért jövök nagyon szívesen ebbe a műsorba, mert úgy gondolom, itt minden pillanatban megtörténhet: megérkezhet valaki, akiért lelkesedni tudok." - vallotta a szabadszájú zsűritag.

Bochkor Gábor azt várja, hogy a műsor szórakoztassa majd a nézőket: ,,Régóta követem a Megasztárt, izgalmas lesz most belülről látni, a zsűri tagjaként részt venni a produkcióban. A tehetségkutatás mellett a műsor számomra a show-ról szól. Azt várom az énekesektől, hogy szórakoztassanak minket és a nézőket is."

A zsűri negyedik tagja, Bereczki Zoltán annak örül a legjobban, hogy munkájával részese lehet egy-egy induló karriernek: ,,A Megasztár olyan énekeseket adott nekem, akiket rajongással tudok hallgatni, elég, ha a Tóth-lányokra, vagy éppen Caramelre gondolunk. Annak a lehetősége, hogy ott lehetek, amikor a következő nagy tehetségek belépnek az ajtón és azok között lehetek, akik megtalálják őket, elképesztő izgalommal tölt el!" - mondta izgatottan a művész.

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)


VV5: Attila nem bírta tovább, és feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/20120119-vv5-feco-megmenekult-a-parbajtol-mivel-megszerezte-a-lila-kendot.htmlElmegyógyintézetbe került a nemrég elvált énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120118-elmegyogyintezetbe-kerult-a-nemreg-elvalt-enekesno-sinead-oconnor.htmlSzexshow-n békül férjével az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120118-szexshown-bekul-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko-es-a-ferje.htmlVV Péter nős, de elvenné Veronikát is feleségülhttp://www.life.hu/legykepben/20120117-a-valovilag-5-kiesoje-vv-peter-bevallotta-hogy-nos-verat.htmlMegmutatta 3 hetes kisfiát a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120119-megasztar-2-gal-csaba-boogie-megmutatta-kisbabajat-eloszor-a-lifehunak.htmlMegasztár 6: Liptai Claudia visszatért - és végre megszólalt!http://www.life.hu/legykepben/20120112-a-megasztar-6-sorsfordito-lesz-a-tehetsegesek-szamara-liptai.htmlElhagyta felesége a Megasztár népszerű énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20120111-megasztar-gaspar-lacit-elhagyta-a-felesege.htmlEgykori megasztárosok és alig ismert énekesek az eurovíziós sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/legykepben/20120110-megasztaros-visszaterok-es-ismeretlen-enekesek-az-eurovizios-dalfesztival-sajtotajekoztatojan.htmlLiptai Claudia és Till Attila vezeti a Megasztárt!http://www.life.hu/legykepben/20120109-liptai-claudia-es-till-attila-vezeti-a-megasztart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.