Kinga és Attila ma is meg akarta fúrni a színdarab próbáját, amiből egy akkora össznépi vita keveredett, hogy az összeférhetetlen még Hajdu Steve-vel is összebalhézott.


Lámpaoltás után Fecó és Kinga még viccelődött egy kicsit a hálóban, amin Vera kiakadt, mert nem tudott így nyugodtan elaludni. Paprikás hangulatában csinálta a fesztivált még egy ideig, aztán látványosan kivonult a nappaliba aludni. A reggeli szituációs helyzetgyakorlaton Kinga rögtön azzal indított Magyar Attiláéknak, hogy mégsem szeretne szolgát játszani, mert akkor depressziós lenne a következő napokban. Fecó és Attila hülyéskedett a szituációs feladat közben, amin a citromarcú annyira felhúzta magát, hogy azonnal otthagyta a többieket, és kiment az udvarra puffogni.


A színdarab próbája balhéval kezdődött, mert Kinga és Attila még mindig elégedetlen volt a szereposztással. Egy ideig tűrt mindenki, aztán Eszter kifakadt Attiláéknak, majd figyelmeztette őket, hogy vegyék már észre magukat. Az összeférhetetlen még Hajdu Steve-vel is szóváltásba keveredett, mert szerinte túl nagy ügyet csinálnak ebből az egész színházasdiból. Kinga aztán feladta az elveit, és nagy durcásan bevállalta a szolgalány szerepet. A viták elcsitulása után sikerült annyira összeszedniük magukat, hogy végül csak összehozták azt a fránya próbát.


A délelőtti szereposztós balhéról fogalmazták meg a gondolataikat a villalakók, amit aztán felolvastak kispajtásaik gyűrűjében. Attila Seherbe rúgott bele vitriolos szavaival, Eszter pedig az összeférhetetlennél húzta ki a gyufát. Vera Kinga szolgalányos fóbiáját elevenítette fel, amin természetesen egyből megsértődött a villa királylánya. Esztike és Seher most sem tudott elmenni szó nélkül a cselszövő hisztériái mellett, jól kibeszélték a háta mögött a nyavalygós energiavámpírt.

Feszült hangulatban teltek a kihívás előtti utolsó órák, Csaba Fecóval izgult a zöld kendő sorsáról, Attila pedig Kingával. Eszter látszólag vidáman várta az esti ceremóniát, hatalmas mosollyal az arcán figyelte az izgalomtól lesápadt párbajhős esélyeseket. Eszti remekül megfogalmazott monológja után Verát hívta ki párbajozni, és még odaszúrta neki azt is, hogy nem ő fog visszajönni a vasárnapi összecsapásról. A citromarcú nem tudta megemészteni a fenyegető, csúnya szavakat, ráadásul egyetlen ember vigasztalgatta csak: hát ki más, mint Fecó. A dumagép csupán empátiából helyeselt, amikor Verus az ügyvédlányt kritizálta, majd önzetlen támogatásáról biztosította a mimóza lelkű pornóst.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Eszter Verát viszi párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120125-vv5-feszkoztak-a-szokek-a-villaban.html VV5: Fecón csúnyán kifogott egy birkahttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-fecon-csunyan-kifogott-egy-birka.html VV5: Seherezádé Kinga bugyijai közt matatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-seherezade-kinga-bugyijai-kozt-matatott-a-szekrenyben.html VV5: Kiderült Csaba féltve őrzött titkahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120122-vv5-csabanal-eltort-a-mecses.html VV5: Attila egyedül maradt a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120121-vv5-atvertek-attilat-villatarsai.html