Alekosz továbbra sem foglalkozik azzal, hogy az RTL Klub visszakéri tőle az autót és a belvárosi luxuslakást, amit a ValóVilág 4 megnyerése után kapott.


A TV2-höz botrányosan átigazoló celeb addig strapálja a verdát és a kéglit, amíg a bíróság nem hoz jogerős ítéletet az ellene indított perben.Fotó: Mudra László [origo]
A TV2 ÖsszeEsküvők műsorában Másának udvarolt Alekosz


"Folyamatban van az ügy, egyelőre a levelezgetések mennek, így még azt sem tudom, hogy mekkora összegre akar beperelni az RTL Klub. Úgy érzem, ez egy hosszú, elhúzódó folyamat, de amíg nincs végleges bírósági döntés az ügyemben, addig nem mondok le az autómról, és a nyereménylakást továbbra is használom, mivel ezeket is visszaigénylik. A fizetésemet már befagyasztották, és a nyereményútnak is lőttek" - ismertette a bírósági ügye jelenlegi állását az okostojás, akinek egyelőre semmilyen munkája nincs, de bizakodóan tekint a jövőbe. Már a felnőttfilmek világa sem foglalkoztatja, így a nagy csinnadrattával behirdetett pornófilmjére is hiába várnak a műkedvelők.

Fotó: RTL Klub 
Betty és Alekosz


"A pornózást nem csinálom, az nagyon távol került, mostanában nem foglalkozom ilyen szélsőséges vállalkozásokkal. Most nem azt akarom fő profilnak, az én fő műfajom a reality. Hamarosan újra képernyőre kerülök, ami nem feltétlen reality műfaj lesz, de ez még szupertitkos. Remekül el vagyok addig is, bár fellépéseim már nem nagyon vannak, de így sem unatkozom, mert minden szabadidőmet Bettyvel, a barátnőmmel töltöm. Ő van most nálam porondon, őt választottam végül, a csodálatos szépsége volt az, ami eldöntötte a dolgot. Szerelmes vagyok belé, nem tervezünk semmit, csak élvezzük egymás társaságát. Jól megvagyunk, de a mindennapi macerák, féltékenység és féltés azért van. Azt szeretem, ha rám féltékenyek, de azt nem, ha nekem adnak rá okot, mert a legnagyobb katasztrófának, világvégének élem meg azt. Kihatással van az élet más területein lévő alkotásaimra is. Az pedig nagyon káros dolog, engem egy ilyen le tud pusztítani. Bettybe minél jobban beleszeretek, annál jobban féltem, de azért nagyrészt biztosít arról, hogy nem kell aggódnom" - ecsetelte a Life.hu-nak Alekosz.
Drasztikus fogyókúrája miatt nem tetszik férjének Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20120128-nagyon-lefogyott-hajdu-peter-felesege-a-frizbi-musorvezetoje-aggodik.html Remegett és nem tudott beszélni a színésznő, amikor barátai mentőt hívtak hozzáhttp://www.life.hu/legykepben/20120127-demi-moore-komoly-krizisben-van-a-sztar.html VV Évát kitiltotta élő műsorából az RTL Klub (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-evat-kitiltotta-az-rtl-klub-az-elo-musorabol-a.html VV5: Csaba nem bírja tovább nézni Fecó behódolásáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120127-vv5-csaba-nem-birja-tovabb-nezni-feco-behodolasat.html Egyszerűen elbűvölő a 36 éves magyar sztár kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120127-egyszeruen-elbuvolo-a-36-eves-magyar-sztar-kislanya.html Ki a tégla? - Colin Firth és a magyarnyelv-tudáshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120126-colin-firth-es-a-magyar-nyelvtudas.html Szürkéslilává változott Kelly Osbourne haja - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120127-szurkeslilava-valtozott-kelly-osbourne-haja-heti-beautymustra.html Clooney és Pitt is harcba indul az Oscar-díjérthttp://www.life.hu/legykepben/20120125-oscar-jelolesek-2012ben.html Szexből él a VV egykori sztárja (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120125-valovilag-szexbol-el-a-vv-egykori-sztarja-szandika.html Seal: "Lehet, hogy örökké viselem a jegygyűrűmet!"http://www.life.hu/legykepben/20120124-seal-meselt-a-valasarol-heidi-klummal.html