Megasztár: Tilla szerint Bochkor Gábor nem ért hozzá!

parti Mester Tamás énekesek tehetségkutató műsor Tilla zsűri Megasztár 6 Bochkor Gábor veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatalmas partin ünnepelték meg a hamarosan induló Megasztár 6-ot a TV2 műsorvezetői és a tehetségkutató egykori énekesei, akik fel is léptek az est folyamán. Mester Tamás szerint az idei zsűri most kevésbé lesz sértődős, mint az ezt megelőző formáció volt. Tilla szerint pedig Bochkor Gábor lett a főnök a négy ítész közül - de erről Bochinak is megvolt a véleménye, amit ki is fejtett a Life.hu riporterének.

Hien és Caramel vállalják szerelmüket a nagy korkülönbség ellenérehttp://www.life.hu/legykepben/20120201-megasztar-caramel-es-hien-vallaljak-szerelmuket-a-nagy-korkulonbseg.htmlKét zsűritag is távozik a tehetségkutató műsorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120201-paula-abdul-es-nicole-scherzinger-is-tavozik-az-amerikai-xfactorbol.htmlA Megasztár énekesének egyszerre több nője volthttp://www.life.hu/legykepben/20120131-megasztar-nagy-edmondnak-egyszerre-tobb-baratnoje-is-volt-de-most.htmlVV Eszternek a szex hiányzott a legjobban! (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-eszternek-nagyon-hianyzott-a-szex-a-villaban-es-attila.htmlMegszületett a magyar sorozatsztár babájahttp://www.life.hu/szorakozz/20120203-megszuletett-a-magyar-sorozatsztar-szorcsik-h-viki-babaja.html25 évesen elhunyt az ismert énekes testvére - Mi lesz most a tízhónapos gyermekével?http://www.life.hu/szorakozz/20120201-fiatalon-elhunyt-nick-carter-huga-leslie.htmlLecserélik a Csillag születik zsűrijéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120203-lecserelik-a-csillag-szuletik-zsurijet.htmlTóth Gabi nem búslakodott sokáig szakítása után - Máris bepasizotthttp://www.life.hu/legykepben/20120130-toth-gabi-enekesno-uj-kedvese-rasztovics-david-focista-es-modell.htmlPuskás Petinek már nem kell titkolóznia (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120127-megasztar-puskas-peti-a-szerelmeirol-meselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.