Megasztár 6: Íme, az első hat Megasztár-jelölt!

párbaj Megasztár 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mielőtt teljesen unalomba fulladt volna az egész Megasztár 6, elérkezett a legjobb huszonnégy induló első felezőpárbaja. Az alkalmi duóknak egy dal eléneklésével kellett meggyőznie a zsűri tagjait, hogy kettőjük közül ki a jobb.

Tipp! Rá se lehet ismerni, elképesztően szexi lett a vadóc énekesnő! Kattints a galériáért!



Az elsőként színpadra álló Almás Gergő és Szűcs Ádám duettje után nehezen találták a szavakat Bochkorék, már az értékelés előtt folyamatosan azt szajkózták, hogy mennyire nehéz lesz dönteniük. Végül Berecki kivételével mindannyian Gergőre szavaztak, így Ádám mehetett haza szomorkodni.

Nagy Renáta és Kullai Tímea produkciójától is elájultak Bochkorék. Falusi Mariannak nagyon tetszett, hogy a két lány nem egymást akarta elnyomni dalolás közben, hanem inkább segítették egymást. Első körben két-két szavazatot kaptak, így egyperces megbeszélés után Timinek állt a zászló, őt juttatták tovább.

A vegyes párost alkotó Réti Dóra és Kökény Pál LGT-dallal próbálkozott, amit annyira felejthetőnek talált a zsűri, hogy pozitív véleményük nem is volt a produkcióról, és még a negatív kritikák kifejtésére sem volt elég idejük. Pali Operett Színházból hozott modorossága természetesen csak Bereczkinek tetszett, így a fiú idén már biztos nem lesz Megasztár, mert ezt a fordulót Dóri nyerte.

Tipp! Óriásira dagadt terhessége alatt a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!



Józsa Janka és Horváth István előadásán remekül elvitázott a zsűri, mert semmi összhang nem volt a fiatalok között. István a kisfilmjében bevallotta, hogy fél a lánnyal való duettezéstől, mert nem tudja, mit szól hozzá a barátnője. Janka teljesítménye csak Bocsit győzte meg, így a pókerarcú Pisti kapott újabb lehetőséget, hogy bizonyítson a következő adásban is.

Thiago Bertoldi és Farkas Jenser Balázs férfias küzdelméből Balázs került ki győztesen. A brazil fiú nem keseredett el a vereségtől, tizenhárom éve zenél és erről továbbra sem mond le.

Gerendás Dávid és Burgess Benjamin csak mérsékelt sikert aratott Robbie Williams dalával, mert a legidősebb Gerendás gyerek nem igazán érezte otthon magát a közös dalban. Benji zsigerből jövő laza stílusa volt ma este a nyerő, amit higgadtan vett tudomásul világhírű zenészünk fia. Az idei tizenkét Megasztár-jelölt másik hat tagjának kilétére a jövő pénteki adásban derül fény.

Ez zsír! 40 kilót fogyott a híresség! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.